Elsa og Moana udvekslingsstuderende on Prinxy

Spiller Elsa og Moana udvekslingsstuderende på Prinxy

Historien om Elsa og Moana udvekslingsstuderende

Elsa og Moana kom ind på Student Exchange-programmet, og de blev begge valgt til at studere i udlandet. Det er tid for dem at pakke deres kufferter og gøre sig klar til et helt år i et fremmed land. Vil du ledsage dem i denne unikke oplevelse? Spil dette splinternye udklædningsspil for piger kaldet Elsa And Moana Exchange Students, og få det sjovt med at lære mere om fremmed kultur og mennesker.

I dette online prinsessespil vil du finde prinsesse Elsa, der studerer ved Universitetet i Bergen i Norge, og prinsesse Moana, som er studerende ved Hawaii Pacific University. For nylig lancerede disse to universiteter et udvekslingsprogram for studerende, og pigerne besluttede at tilmelde sig. Studerende fra et universitet kan komme til et andet for at studere, rejse og lære mere om fremmed kultur og mennesker. Lyder fedt, hva'? Pigerne er så begejstrede for denne nye oplevelse, og de kunne bruge dine ekspertråd til at blande sig! Slut dig til at komme i gang med Elsa And Moana Exchange Students -spillet, og se, hvilke smarte uni-looks du kan sammensætte til dem!

Elsa landede på Hawaii, men hun fandt ud af, at hun ikke har det rigtige tøj til det varme vejr på øen. Hun skal skifte tøj, før hun tager til universitetet, og du kan hjælpe hende. Kom i gang med dette online udklædningsspil for piger, kig ind i Elsas farverige garderobe og hjælp hende med at klæde sig ud til hendes første dag på Hawaii Pacific University. Der er mange toppe og nederdele med blomsterprint, denimshorts, som du kan parre med lange plaidskjorter, udsmykkede gladiatorsandaler og tasker efter eget valg. Vælg en ny frisure til vores elskede isdronning og fuldend hendes skolelook med et blomsterpandebånd og nogle smarte solbriller. Godt arbejde, mine damer!

Lad os derefter hjælpe Moana med at vælge sit dagens outfit! Brrr, vejret er alt for køligt til vores prinsesse. Hun måtte opgive sin sommergarderobe og erstatte den med trøjer, frakker og knæhøje støvler. Gennemse Moanas efterår-vinter-garderobe, miks og match de langærmede kjoler med dine yndlingsstøvler med høje hæle og en plaidfrakke, og gør hende klar til at møde de nye kolleger, der ser i stil. Bind hendes hår i en flettet hestehale eller style det op i legende krøller, og glem ikke også at pynte hendes endelige look med strikkede tørklæder og læderhandsker.

God fornøjelse med at spille Elsa And Moana Exchange Students udklædningsspil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre flere skolemodespil, du bør tjekke ud:

  1. Skurkeskolen OOTD
  2. Prinsesser College Piger
  3. Eliza og Goldie College Girls