TikTok efterårsmode on Prinxy

Spiller TikTok efterårsmode på Prinxy

Historien om TikTok efterårsmode

De kolde dage bringer en helt ny modeudfordring, som I kvinder kommer til at elske. I dette splinternye Prinxy -påklædningsspil for piger kaldet TikTok Fall Fashion hjælper du 3 af dine yndlingsinfluencer med at få deres outfits klar til at inspirere, mens de konkurrerer mod hinanden i #FallFashion-udfordringen. Er du klar til at vise dine stylingevner?

Så lad os deltage i det sjove at komme i gang med TikTok Fall Fashion påklædningsspillet til piger og hjælpe vores influencers med at vælge smarte efterårsoutfits til deres næste virale videoer. Den første garderobe, du vil opdage i vores modespil, er Harley Quinns. Hun planlægger at imponere sine følgere med vovede looks i dristige farver, og du kan hjælpe hende. Pailletter og striber styrer hendes efterårsgarderobe, kunne du sætte dem sammen i et forbløffende efterårsoutfit? Du kan vælge at klæde hende ud i en crop-top med pailletter, som du kan kombinere med en nederdel med dyreprint eller nogle pelsbeskårne fløjlsshorts, eller du kan gå efter en stram stribet kjole. Hvad skal man ellers overveje? Når du har besluttet dig for det endelige outfit, skal du udstyre det med en farverig designerpung, øreringe og smarte briller. Stil derefter hendes hår op, og glem ikke også at tage dig af hendes makeup- look! Harley foretrækker dristige farver til hendes makeup-look dette efterår, så alt blåt eller pink ville være perfekt til vores fashionable skurk. Er du klar til mere?

Belle er den næste TikTok-influencer, der opdager dine stylistfærdigheder i vores gratis prinsessespil for piger, så skynd dig at slutte dig til hende i hendes næste omklædningsrum. Minimalistisk og comfy-chic ville bedst beskrive Belles garderobe til dette efterår, og du kommer til at elske det. Der er hyggelige trøjer og fluffy fuzzy frakker at vælge imellem og et imponerende udvalg af tilbehør, der perfekt vil komplementere hendes minimale efterårsoutfit. Vælg også en ny frisure til hende, og lav derefter hendes makeup- look. Belle foretrækker naturlige farver til sin makeup, og du kan vælge enhver brun, grøn eller sød pink farve fra hendes øjenskyggepalet. Fuldend derefter hendes makeup-look med et lag sort mascara og mat læbestift i en nude farve.

Sidst, men ikke mindst, bør du være klar til at style Queen Elsa næste gang! Guld, rød, glitter og sofistikerede tøjstykker definerer Elsas #fallæstetik. Kunne du bruge Elsas favoritter til et ubesværet smart efterårsoutfit? Der er masser af jumpsuits og paillettekjoler at vælge imellem, og også et bredt udvalg af crop-toppe, pailletter, bukser og pelsbeskårne mini-nederdele til din rådighed i vores efterårsspil . Gennemse dem alle, få hende til at prøve de stykker, du bedst kan lide, og skab et forbløffende efterårsoutfit til vores pige. Fuldend hendes efterårslook med nogle legende krøller og et sofistikeret makeup- look.

God fornøjelse med at spille TikTok Fall Fashion -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre TikTok-spil fra Prinxy.app:

  1. TikTok VSCO piger
  2. TikTok Trends: Farveblok
  3. Tiktok Trends: Kærestemode