Sorority Fall Fashion on Prinxy

Spiller Sorority Fall Fashion på Prinxy

Historien om Sorority Fall Fashion

Efteråret er kommet og malet den fantastiske verden i dens kobbernuancer, og disse trendy BFF'er kunne ikke være lykkeligere. Det er sæson for sweatervejr, og de kan ikke vente med at opdage efterårets seneste trends! I Sorority Fall Fashion påklædningsspillet for piger er du deres personlige moderådgiver, og du hjælper dem med at byde velkommen til efteråret, hvor de ser søde ud i deres trendy lagdelte outfits. Spil det online på Prinxy.app!

Så lad os grave i deres sæsonbestemte garderobe for at opdage efterårets favoritter. Åh, piger, I kommer til at elske efterårets modetrends i 2020! Der er masser af hyggetrøjer i nøgen farver eller grå nuancer, der er striktrøjer i jordfarver, jeans, tonsvis af accessories at vælge imellem. Gennemse alle de seje lagdelte outfits i dette online prinsessespil for piger, og vælg gerne de outfits, du bedst kan lide, for at klæde prinsesserne Ariel, Merida og Askepot i dejlige efterårsdragter. Derefter skal du færdiggøre de valgte outfits med nye frisurer og smykker efter eget valg. Når du er færdig med at håndtere deres daglige outfits, kan du så udfordre dig selv til også at hjælpe dem med deres makeup-look!

I dette gratis at spille makeup-spil kan du overraske prinsesserne Ariel, Merida og Askepot med dine makeupartistfærdigheder, mens du efterfølgende skaber deres makeup-looks. Tjek kosmetik, der fås i både pastel- og efterårsfarver, og vælg de nuancer, du bedst kan lide for hver pige. Til sidst skal du gruppere dem og tage et billede af din kreation.

God fornøjelse med at spille Sorority Fall Fashion -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre modespil mere du bør tjekke ud:

  1. Prinsesser efterårsafbryder
  2. Prinsesse yndlings efterårsprint
  3. Ellie og Eliza efterårsmønstre