TikTok Urban Outfits on Prinxy

Spiller TikTok Urban Outfits på Prinxy

Historien om TikTok Urban Outfits

TikTok er et sted at blive inspireret, og i dette splinternye påklædningsspil til piger opdager vi de seneste modetrends fra vor tids hotteste sociale medie-app. Slut dig til disse fire BFF'er i TikTok Urban Outfits påklædningsspillet , og tag TikTok-moden ud på gaden.

Så er du klar til at tage et kig? Så lad os først slutte os til Kiki. Hun vil lære dig, hvordan du bærer farveblok-outfittene. Kikis afhængighed af intelligente afslappede farveblok-outfits tager både hendes kontor- og afslappede udseende ud over det sædvanlige. I hendes garderobe finder du en blanding af farver, der vil lyse din dag op! Kør fingrene gennem det store udvalg af rågrønt, babyblå, pulveriseret pink og lilla, mix og match dem som du ønsker, og skab et unikt outfit til søde Kiki at rocke i dag. Så match dit valg med overdimensionerede øreringe, en lillebitte taske og et farverigt makeup-look.

Godt arbejde, mine damer! Lad os nu skynde os og slutte os til Brian næste gang. Han har et vittigt sind, er sjov og elsker at shoppe. Alt, hvad han har på, er mærket, og selvfølgelig inspireret af de seneste modeshows. Shorts og jeans styrer hans garderobe; sammen med oversize t-shirts, skjorter med blomstertryk eller tank-tops er hans outfits kedelige. Du er velkommen til at grave gennem hans garderobe, og lad os se, hvilket smart casual look du kan sammensætte til vores TikTok influencer.

Er du klar til noget mere? Så fortsæt med at spille vores modespil og slutt dig til Dronning Elsa næste gang! Hun er stor fan af plaid-nederdele og strikkede crop-toppe, der kommer i et bredt udvalg af pastelfarver. Mix og match dine favoritter til et fængslende afslappet outfit, og match derefter dit valg med en krøllet frisure og pigetilbehør.

God fornøjelse med at spille TikTok Urban Outfits online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre TikTok-spil fra Prinxy.app:

  1. TikTok VSCO piger
  2. TikTok blomstertrends
  3. Crypto Gals TikTok Fashion