Prinsesse Makeover Fashion Blog on Prinxy

Spiller Prinsesse Makeover Fashion Blog på Prinxy

Historien om Prinsesse Makeover Fashion Blog

The Frozen Sisters har en af de mest populære modeblogs, der nogensinde har eksisteret. Alle prinsesserne, der lever i fantasiverdenen, følger med i deres seneste modeopslag, og lige i dette øjeblik gør de sig klar til at beskæftige sig med dagens seneste artikel. Som altid vil de gerne imponere med deres udseende, så de bad dig om at slutte dig til dem bag kameraerne og hjælpe dem med at skabe vovede looks. I Princess Makeover Fashion Blog- spillet hjælper du dine yndlings Disney-prinsesser med at forberede alle detaljerne til deres næste fotosession. Er I kvinder klar til at komme i gang med dette gratis makeover-spil for piger, som I kan spille online på Prinxy.app?

Elsa og Anna vil overraske deres læsere med et fantasy-look i dag, og deres idé vil helt sikkert udfordre dine makeupartistevner lidt. Er du klar til at bevise dine malerfærdigheder, når du dækker deres ansigt med forbløffende, detaljerede ansigtsdesigns? Så er du velkommen til at slutte dig til dem i at komme i gang med dette gratis makeup-spil og tjek alle dine muligheder med hensyn til ansigtsdesign. Det imponerende udvalg af ansigtsdesign i dette spil er unikt, farverigt og super sødt. Sammen med sommerfuglevinger kan du også finde nogle søde unger-designs og endda superhelte-ansigtskunstdesign. Heldigvis kan du fra hver kategori vælge dit yndlingsdesign til hver prinsesse. Fuldend derefter deres ansigtsdesign med fed læbestift og med nye frisurer.

Dernæst kunne de bruge dine ekspertråd til at vælge de vindende outfits. I deres kongelige garderobe kan du finde både elegante kjoler og ungdommelige todelte outfits. Mens du spiller dette online udklædningsspil for piger, kan du få de to prinsesser til at prøve et par looks, før de vælger det endelige outfit. Tilbehør vindertøjet med funklende smykker, og glem ikke at tage et billede af din kreation.

Hav en god tid med at spille Princess Makeover Fashion Blog -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er yderligere tre prinsessespil du skal spille næste gang:

  1. Sisters Disco Fever
  2. Sisters Winter Escape
  3. Annie og Eliza Tropical Vacation