Princess Anti-Fashion: Farveblokke on Prinxy

Spiller Princess Anti-Fashion: Farveblokke på Prinxy

Historien om Princess Anti-Fashion: Farveblokke

Der er så mange moderegler, du skal kende, når du mixer og matcher dine daglige outfits. Orange og rød passer ikke godt sammen, og heller ikke rød og pink, men hvem laver egentlig disse regler? Prinsesse Jasmine har besluttet at bryde ud over det sædvanlige, så hun instruerer sit eget revolutionerende show kaldet Princess Anti-Fashion! Her støtter hun andre prinsesser i fantasilandet og hjælper dem med at skille sig ud i kæbende outfits lavet af såkaldte blokeringsfarver, der faktisk er farver, der ikke passer godt sammen. Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvilke prinsesser der støtter hende i denne online moderevolution? Spil Princess Anti-Fashion: Color Blocks udklædningsspillet på Prinxy.app for at finde ud af det!

Men lad os først se, hvad modeeksperterne siger. Prinsesse Askepot er her for at forklare, hvad farveblokke er, og hvorfor vi ikke bør sætte dem sammen. Så ifølge Askepot opfattes farveblokering som udforskningen af at tage farver, der er modsætninger på farvehjulet, og parre dem sammen for at lave interessante og komplementære farvekombinationer. At bære blokke af farver er fed, vovet og ikke særlig dameagtig Askepot synes. På den anden side er prinsesse Jasmin her for at bryde reglerne og vise alle, at modsatte farver kan se godt ud sammen, og at med en lille smule sans for detaljer kan selv kongelige se fantastiske ud i dristige farver. Kom godt i gang med dette gratis modespil for piger, og hjælp Jasmine og hendes venner med at skabe nogle sjove kombinationer.

I dette prinsessespil slår du dig sammen med moderebellen Jasmine og hendes bedste venner Elsa og Moana, og sammen skaber I fantastiske kombinationer af blokerende farver og beviser, at de måske ser friske og stilfulde ud sammen. Først skal Jasmine lære dig, hvordan du mikser og matcher blokerende farver i statement-outfits, og derefter kan du også klæde Elsa og Moana på, som du vil. Klar til at bevise dine stylistevner?

Hav det sjovt med at spille Princess Anti-Fashion: Color Blocks udklædningsspillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre modespil mere, du bør spille næste gang:

  1. Wheel Of Outfits
  2. Ellie Fashion Police
  3. Hvad jeg ville have på, hvis jeg var en...