Bryllupskamp: Klassisk vs moderne on Prinxy

Spiller Bryllupskamp: Klassisk vs moderne på Prinxy

Historien om Bryllupskamp: Klassisk vs moderne

Hørte du det? Det er bryllupsklokker, der ringer i fantasiverdenen! To dejlige par skal giftes i dag, og deres bryllupsfejring blev en brudekrig, som du ikke ville gå glip af. Et klassisk bryllup og et moderne bryllup går ind i modekampen i dag, og der vil kun være én vinder. Hvilket bryllupstema tror du, det kommer til at vinde? Lad os finde ud af at komme i gang med Wedding Battle: Classic Vs Modern dress up-spil for piger online på Prinxy.app!

Men først skal vi møde de heldige par. På den ene side har vi den smukke fashionista Ellie og hendes snart hendes husbond Ken. Til gengæld har vi stilfulde Queen Elsa og Jack Frost. Begge disse brude er ivrige efter forskellige stilarter, og i dette online bryllupsspil for piger kan du hjælpe hver kommende brud med at se fantastisk ud klædt i den kjole, der passer bedst til hendes stil. Mens Ellie elsker ekstravagante brudekjoler med moderne snit, imiterede fjer og masser af glitrende perler, er Elsa helt klar til klassiske blondekjoler i funklende hvid. Modestriden er i søgelyset, og med din hjælp skal vi finde ud af, hvem der har den fedeste brudestil. Så kom i gang med dette online udklædningsspil for piger, og som deres bryllupsplanlægger beslutter de vindende brudekjoler og de statement-smykker, som vores brude skal bære på den vigtigste dag i deres liv.

Tryk på play-knappen for at slutte dig til dem, og vær forberedt på at opdage, hvem der vil være den første brud i køen til at opdage dine stylingevner. Dette prinsessespil begynder med et hurtigt raid i Ellies fantastiske garderobe. Er du klar til at tage et kig? Allerede fra første øjekast vil du se, at hun foretrækker ekstravagante looks, da de brudekjoler, hun ejer, findes i en bred vifte af farver og stilarter. Men vent at se, indtil hun begynder at prøve dem! De passer helt sikkert til hendes stil! Når det kommer til tilbehør, er Ellie den heldige ejer af de fedeste diamantsmykker, der nogensinde er set. Du skal blot vælge et sæt, der matcher det valgte outfit. Dernæst fuldend hendes brudelook med en ny frisure. Er du klar til noget mere?

Så tag også gerne et kig i Elsas garderobe. Fortsæt med at spille dette online modespil til piger, gennemse Elsas garderobe, og se hvilket klassisk brudelook du kan sammensætte til vores Frozen Queen. Hun elsker bare elegante kjoler, hendes smykker er alle besat i ædelsten, og hendes udvalg af clutches er designermærket. Mix og match dine favoritter, og sørg for, at hun ser godt ud, mens hun går ned ad gangen.

Tag al den tid, du har brug for, og hav det sjovt med at hjælpe de to brude med at vælge de bedste outfits til modekonkurrencen. Stop ikke før du er tilfreds med det endelige resultat. En ny modekamp er ved at begynde, hvem tror du bliver vores vinder?

Hav en fantastisk tid med at spille Wedding Battle: Classic Vs Modern online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Lignende spil

Her er yderligere tre bryllupsspil du bør tjekke ud:

  1. BFFs bryllupsforberedelse
  2. Brudekjole til Ariana
  3. Min perfekte bryllupsplanlægger