Ariana bryllupsforberedelse on Prinxy

Spiller Ariana bryllupsforberedelse på Prinxy

Historien om Ariana bryllupsforberedelse

Ariana Grande blev gift for et par uger siden, men detaljer om den lykkelige dag er endnu ikke blevet offentliggjort. Vi hos Prinxy forestillede os, hvordan forberedelserne til den store dag forløb, og satte dem sammen i et bryllupsspil for piger, som vi kaldte Ariana Wedding Prep. Er I kvinder nysgerrige efter at opdage udvalget af smukke brudekjoler, som vi har forberedt til vores yndlingssangerinde? Så skynd dig at komme i gang med Ariana Wedding Prep -spillet for piger!

Som du sikkert allerede har læst online, var ceremonien lille og intim, med kun et par personer inviteret til at fejre den store dag. I vores gratis udklædningsspil nåede Kendall Jenner og Gigi Hadid også på shortlisten. Men de er ikke faste gæster. I vores spil spiller Kendall og Gigi rollen som Arianas brudepiger. Så lad os starte forberedelserne til Arianas bryllup ved at vælge det bedste look til hendes brudepiger. Først rejser vi til Kendalls hus, hvor du kan grave gennem hendes imponerende garderobe. I den finder du både fascinerende gulvfejende kjoler og elegante toppe, som du kan matche med midi-nederdele. Tjek dem ud, få hende til at prøve alt det tøj, du kan lide, og vælg derefter det outfit, du bedst kan lide. Tilslut derefter det valgte outfit med et par designerhæle, statement-smykker og en elegant updo. For at fuldende Kendalls brudepigelook skal du også vælge en blomsterbuket. Godt arbejde, mine damer! Lad os nu gå videre til Gigis hus næste gang!

Gigi Hadid er Arianas anden brudepiger i vores eksklusive kendis-spil . Gigi er en af Arianas bedste venner, og hun var begejstret over at blive inviteret til at gå ned ad gangen før sin kæreste på hendes store bryllupsdag. Men hvad skal hun have på? Du kan vælge et outfit, der matcher Kendalls, eller du kan vælge noget andet. Der er ni kjoler at vælge imellem og tonsvis af kombinationer, som du kan lave med hendes udvalg af toppe og underdele. Glem ikke at få tilbehør, når du har besluttet dig for det vindende outfit. Sidst men ikke mindst er det tid til også at passe på vores bruds look. Tag til Arianas hjem i Montecito, og som hendes personlige bryllupsplanlægger, hjælp vores rødmende brud med at gøre sig klar til at gå ned ad gangen og se forbløffende ud.

Først, lad os lave hendes makeup! En sjov skønhedssession starter derefter, og du skal genskabe Arianas bryllupsmakeup. Overraskende eller ej, så valgte Ariana et naturligt makeup-look på sin bryllupsdag, og vi dækker det i detaljer i vores makeup-spil til piger! Start med at påføre et par foundation dråber på hendes ansigt. Brug en skønhedsblender til at fordele foundationen på hendes ansigt, og påfør derefter noget highlighter og en ferskenrød blush. Gå efter varme brune farver til hendes øjenskygge, påfør noget mascara og nøgen læbestift. Godt, nu er hun klar til at prøve nogle kjoler. Som vi ved, valgte Ariana en super enkel hvid kjole på sin bryllupsdag, men i vores berømthedsudklædningsspil finder du så stor variation. Vores kjoler er lånt fra fantasyland, og de ser alle godt ud på hende. Få hende til at prøve dem alle, og vælg derefter den vindende. Tilbehør den med funklende smykker, hæle, et blondeslør og en blomsterbuket. Gem endelig din kreation og del den med dine venner!

God fornøjelse med at spille Ariana Wedding Prep -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre bryllupsspil fra Prinxy.app:

  1. Mit perfekte bryllup
  2. Elsas himmelske bryllup
  3. Min perfekte bryllupsplanlægger