Brudekjole til Ariana on Prinxy

Spiller Brudekjole til Ariana på Prinxy

Historien om Brudekjole til Ariana

Bryllupsklokkerne ringer for Miss Ariana Grande ! Brylluppet finder sted om få timer, og hun kan stadig ikke beslutte sig for en kjole. Modedesignere overraskede hende med deres unikke kreationer, og disse smukke kreationer gjorde tingene endnu mere komplicerede for hende. Heldigvis har hun dig og to brudepiger til at hjælpe hende med at vælge vinderkjolen. Kom i gang med bryllupskjole til Ariana påklædningsspillet til piger , og hjælp vores rødmende brud med at se bedst ud på den mest ventede dag i hendes liv!

I dette online berømthedsspil slutter du dig til vores glade brud og hendes venner på en tur til en brudekjolesalon , hvor du hjælper med at finde den smukkeste kjole til begivenheden. Er du klar til en sjov pigetur i brudekjolesalonen? Så skynd dig, kom i gang med brudekjole til Ariana- udklædningsspillet til piger, og hjælp hende med at bestemme den vindende brudekjole. Når du først er i den luksuriøse bryllupsbutik, kan du bladre igennem og vælge mellem et udvalg af 13 fantastiske brudekjoler, den vindende. Fra prinsesse brudekjoler til kjoler i havfruestil, blonde- og silkekjoler, funklende hvide kjoler og smukke pasteller, du kan få hende til at prøve alle de kjoler, du kan lide. Vælg derefter et par vintage blondesko, et langt slør og en buket. Stil derefter hendes hår op i en elegant updo, og tag dig tid til også at beskæftige dig med hendes makeup- look til brude. Godt arbejde, mine damer!

Test dine moderådgiverfærdigheder igen, og hjælp Arianas brudepiger også med at bestemme deres udseende. På næste side i dette online prinsessespil for piger beskæftiger du dig med Elsas brudepige-look. Arianas ønske for sine brudepiger er at skille sig ud, så klæde dronning Elsa gerne op i en ildrød kjole, en stropløs kjole med pailletter eller i en pink pigekjole. Afslut hendes fantastiske look med de rigtige smykker, en designer-clutch og en romantisk frisure. Dernæst skal du få prinsesse Jasmine klædt ud til Arianas store dag.

God fornøjelse med at spille Wedding Dress For Ariana dress up-spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er yderligere tre bryllupsspil, du bør spille næste gang:

  1. Bridezilla Ellie
  2. Elizas himmelske bryllup
  3. Min perfekte bryllupsplanlægger