Vintage Glam Dobbelt bryllup on Prinxy

Spiller Vintage Glam Dobbelt bryllup på Prinxy

Historien om Vintage Glam Dobbelt bryllup

Bryllupsklokkerne ringer for to af dine yndlings Disney-prinsesser. Anna og Ariel bliver gift på samme tid i et glamourøst dobbeltbryllup. Vil du hjælpe dem med at håndtere de seneste forberedelser til den store dag? Spil Vintage Glam Double Wedding- spillet på Prinxy.app og hjælp dem med at organisere en uforglemmelig dag.

I dette gratis at spille bryllupsspil for piger er du en berømt bryllupsplanlægger, der blev hyret til at hjælpe de to BFF'er med at vælge alt fra deres brudekjoler til dekorationerne til ceremonien. Er du klar til at imponere dem med dine stylingevner først? Så lad os se, hvilke glamourøse brudelooks du kan sammensætte til dem. Når det kommer til iøjnefaldende outfits, er Anna og Ariel på samme side. De er begge til chic, glam og luksus, hvilket gør vintage-stilen til det perfekte valg til deres fantastiske brudelooks.

Kom i gang med dette online prinsesse-påklædningsspil , gennemse deres vintage-garderobe, og sammensæt fantastiske bryllupslooks til Anna og Ariel. De mange forskellige brudekjoler, som du finder i dette spil, er simpelthen betagende. De klassiske hvide kjoler er blevet erstattet med søde pasteller og fantastiske pailletkjoler, som ser ud til at være inspireret af Great Gatsby-filmen. Klæd hver prinsesse i de kjoler, du bedst kan lide, og vælg derefter den vindende. Gå derefter ikke glip af chancen for også at køre fingrene gennem deres imponerende udvalg af tilbehør. Der er nogle smarte hatte at vælge imellem, diamantsmykker, blondehandsker, funklende clutches og et stort udvalg af dyrebare høje hæle. Hvad skal man ellers overveje? Elegante frisurer er et must og også et broderet brudeslør. Wow! Fantastisk arbejde, mine damer! Vintage er helt det nye moderne!

Dernæst skal du ikke være bange for også at vise dine designerfærdigheder. Fortsæt med at spille dette online dekorationsspil med at vælge dekorationerne til ceremonien, der vil finde sted på et smukt grønt sted nær havet. En buegang dekoreret med sarte blomster, gennemsigtige gardiner og lyspærer vil være midtpunktet i bryllupsmiljøet... find det rigtige sted til den valgte. Vælg derefter nogle flere havelamper eller festlige balloner, vælg gæsternes borde, og scan så gerne de andre dekorationer igennem og vælg alt det andet, der matcher dit tema.

Når du er færdig, skal du sørge for at tage et billede af din kreation, og så er du velkommen til at dele det med dine venner. Hav en god tid med at spille Vintage Glam Double Wedding-spillet for piger på enhver enhed!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at fuldføre alle aktiviteterne i dette online udklædningsspil for piger.

Lignende spil

Her er yderligere tre GRATIS bryllupsspil du bør tjekke ud:

  1. Elizas himmelske bryllup
  2. Min perfekte bryllupsplanlægger
  3. Søvnig prinsesse ødelagde bryllup