Min perfekte årsplanlægger on Prinxy

Spiller Min perfekte årsplanlægger på Prinxy

Historien om Min perfekte årsplanlægger

Belle har besluttet at gøre 2021 til sit bedste år nogensinde, så allerede fra de første dage af det nye år lavede hun en kort liste over beslutninger. Hun har en perfekt plan for det nye år, men hun har brug for din hjælp til at holde fast i den. Vil du hjælpe hende? Slut dig til at komme i gang med My Perfect Year Planner påklædningsspil til piger, og hjælp prinsesse Belle med at komme ind i sin nye livsstil, mens hun opdager 12 unikke aktiviteter, der er opført på hendes planlægger.

Men først og fremmest! Belle ved, at planlægning af aktiviteterne er det første skridt i at gøre dem til virkelighed. I år bliver hver måned et nyt eventyr. Er du klar til at opdage, hvordan hun vil krydre sine dage? Tryk derefter på knappen 'Næste', drej på hjulet og gør hende klar til det første sjove eventyr. Vi ved, at nogle af Belles beslutninger også kan være nogle af dine, og dette vil gøre dette online prinsessespil endnu sjovere at spille. Så hvis du planlægger at tilbringe noget mere tid i fitnesscentret eller udforske naturen, eller hvis du også vil tage nogle madlavningskurser, eller hvis du håber på at leve hele luftballonoplevelsen, så er My Perfect Year Planner spillet til jer damer!

De seneste tøjstykker og tilbehør var pakket i dette modespil ! Blandt det store udvalg af tøj kan du finde nogle af Belles signaturgenstande såsom hendes gule prinsessekjole, men denne gang i moderne linjer, eller smarte toppe med rosa print, som du kan kombinere med nederdele, jeans eller capribukser. Belle er en ægte fashionista i hjertet, der har brug for at holde sit daglige udseende op til de nyeste trends, og her kan du hjælpe hende. Den bedste del? Dette online udklædningsspil til piger kan også tjene dig som inspiration, hvis du leder efter nye outfit-idéer, som du kan have på, når du skal have på, når du skal svømme, eller når du står på ski i Aspen. Belle går aldrig glip af en mulighed for at skille sig ud, og du kan lære af de bedste, hvordan du gør det!

Sådan spiller du det! Tryk på dagbogen på planlægningen og vent på, at hjulet drejer. Når det stopper, kommer du til at opdage en af Belles beslutninger og en garderobe fyldt med alt det tøj, smykker og tilbehør, du måske har brug for for at hjælpe hende med at se godt ud, mens hun lærer en ny færdighed. Gennemse derefter hendes garderobe, miks og match de tøjstykker, du bedst kan lide, med det rigtige tilbehør, og klæde hende på til den givne aktivitet. Glem ikke at style hendes hår til et helt nyt look. Vend tilbage til hjulet, spin igen, og skab endnu en fantastisk #ootd til vores smukke prinsesse. Stop ikke, før du har formået at fuldføre alle de tolv looks i denne online dress up-udfordring!

God fornøjelse med at spille My Perfect Year Planner påklædningsspil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre andre prinsessespil, du bør spille næste gang:

  1. Fashionista året rundt: Eliza
  2. Fashionista året rundt: Annie
  3. Fashionista året rundt: Goldie