Cyberpunk City Fashion on Prinxy

Spiller Cyberpunk City Fashion på Prinxy

Historien om Cyberpunk City Fashion

Fire Disney-prinsesser befinder sig i Cyberpunk City, og oh boy, de kan lide det her! De skal finde det perfekte look, der passer ind, og jer damer bliver udfordret til at hjælpe dem. I dette splinternye udklædningsspil for piger kaldet Cyberpunk City Fashion , kan du sætte al din modeviden på prøve og hjælpe de fantastiske BFF'er med at markere deres indtog i grunge-byen med stil. Er du klar til at komme i gang med denne opgave?

Men først, lad os møde de fire bedste venner, der overtager Cyberpunk City! Belle, Ariel, Moana og Elsa er villige til at opgive deres fantastiske prinsessekjole og få den fulde cyberpunk-oplevelse i dette Prinxy.app-spil til piger. Omgivet af futuristiske neonlys venter de kongelige BFF'er på, at du deltager i det sjove og hjælper dem med at bestemme det vindende udseende. Er du klar til at slutte dig til dem i Cyberpunk City Fashion- spillet?

Den første prinsesse, du vil style op i dag i vores online modespil, er prinsesse Belle . Hun går efter urban techwear og funktionelt tøj, der inkluderer mange sportstøj. Belles garderobe indeholder masser af baggy bukser, cropped hættetrøjer, nederdele og læder jumpsuits, som du kan matche med støvler og overdimensionerede briller. Fuldend derefter Belles cyberpunk-look med en ny frisure, som du kan tilpasse med tråde i neonfarver. Godt arbejde, mine damer! Den næste prinsesse i køen for at opdage dine fantastiske modefærdigheder i dette gratis prinsessespil for piger er smukke Ariel . Hun har altid ønsket at bære steampunk-tøj, men det ser aldrig ud til at passe godt til hendes liv på slottet. I dag er hendes chance for at få fingrene i alle de fantastiske kjoler inspireret af den victorianske æra, men med et moderne twist, der gør dem perfekte til hendes pigetur til Cyberpunk City. På steampunk-måden er korsetter mere en beklædningsgenstand end en underbeklædning, og du kommer til at finde masser af dem, når du gennemser Ariels garderobe. Udvalget af korsetter til rådighed i Ariels steampunk-garderobe er prydet med flæser, nitter, lynlåse eller bælter og kan matches med lange nederdele, Lolita-inspirerede nederdele, læderleggings eller shorts. Korsetter fås også i det kæmpe udvalg af kjoler, så sørg for også at tage et kig her. Vælg dit yndlingstøj til at klæde Ariel på, og afslut derefter hendes cybergirl-look med et par knæhøje støvler, messingbriller og metalliske håndtasker.

Er I kvinder forberedt på noget mere? I det tredje niveau i dette splinternye udklædningsspil for piger møder du prinsesse Moana . Hun er ekspert i sommertøj, så hun vil tage imod dit moderåd denne gang. I Cyberpunk City Fashion- spillet styrer taktiske tøjstykker og militæruniformer Moanas garderobe. Chic og behagelig på samme tid, prydet med mange bælter, overdimensionerede lommer eller med metalliske indsatser, Moanas afslappede taktiske tøj er til at dø for. Få hende til at prøve alle dine favoritter, før du beslutter dig for det endelige look, og sørg derefter for at udstyre det med nogle fede krops- og ansigtstatoveringer. Når du er tilfreds med dit endelige valg, skal du trykke på knappen færdig og skynde dig at opdage Elsas garderobe næste gang. Dronning Elsa er til neonfarver i dag, og med din hjælp vil hun få sig et forbløffende cyberpunk-outfit. Mix og match dine yndlingstoppe med de rigtige underdele, eller klæde hende ud i en plastikkjole, og fuldend derefter hendes look med metalliske støvler og aluminiumstilbehør.

Når du er færdig, skal du gemme din kreation og også dele den med dine venner! God fornøjelse med at spille Cyberpunk City Fashion -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Lignende spil

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Princess Games fra Prinxy.app:

  1. Prinsesse Hjemland
  2. Påske Glamping tur
  3. Harley lærer at elske