Pride Rainbow Fashion on Prinxy

Spiller Pride Rainbow Fashion på Prinxy

Historien om Pride Rainbow Fashion

Det er International Pride Month , og for at vise deres støtte til LBGTQ+-fællesskabet vil seks af dine yndlings Disney-prinsesser blive regnbuefarvede for hele måneden. Med det rigtige udvalgte tøj og farverigt tilbehør skal de deltage i Pride Parade, og du er inviteret til at hjælpe dem med at gøre det med stil. I Pride Rainbow Fashion -påklædningsspillet for piger hjælper du pigerne med at vælge regnbuefarvede outfits, som de skal have på ved den kommende Pride Parade. Er du klar til det?

Juni er Pride-måneden, når verdens LGBT-samfund samles og fejrer friheden til at være sig selv. Tøjmærker, både store og små, bliver regnbuefokuserede for at vise deres støtte under Pride-måneden, og alle uden for LGBT-miljøet er velkomne til at deltage i fejringen. I dette online udklædningsspil for piger slutter du dig til seks Disney-piger, der gerne vil deltage i Pride-paraden med stil, og du skal hjælpe dem alle med at vælge en fantastisk kjole eller et smart outfit, mens du gennemser deres regnbuefarvede garderobe! Så lad os komme i gang og møde de seks piger, der støtter LGBT-miljøet.

Frozen-søstrene, Rapunzel, Tiana, Merida og Moana er de seks prinsesser, der ikke kan vente med at opgive deres kongelige kjoler og erstatte dem med regnbuefarvede kjoler og statement-tilbehør. I dette gratis modespil er der en repræsentativ farve til hver piges garderobe, og for at opdage det bliver du udfordret til at gå videre fra en enhed til en anden. Vær klar til at opdage vores imponerende udvalg af sommerkjoler, toppe med blomsterprint, shorts, nederdele og jeans, mens du pynter hver Disney-pige i én lys nuance inspireret af regnbuens farver. Mix og match dine yndlingstøjsstykker i forbløffende pride- outfits , og sæt derefter blot tilbehøret til det vindende outfit med en sommerlig frisure, farverigt tilbehør, blomstrede pandebånd og et stribet flag. Tag derefter et billede af din kreation og del det med dine venner! Spred kærligheden!

God fornøjelse med at spille Pride Rainbow Fashion -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Princess Games fra Prinxy.app:

  1. Prinsesser Space Explorers
  2. Prinsesser tøj bytte
  3. Princesses Beach Getaway