Iskolde par vintertid on Prinxy

Spiller Iskolde par vintertid på Prinxy

Historien om Iskolde par vintertid

Det sneede ustandseligt de sidste timer i den fantastiske Arendelle, og disse to vinterelskere kan ikke vente med at komme udenfor og lege i forestillingen, som de plejede, da de var børn. Der er endnu ingen fodspor i sneen, og Elsa og Anna vil ikke gå glip af chancen for at markere deres i det friske lag sne. Det er endelig vintertid! Yay! Ingen elsker vinteren mere end disse to Frozen-søstre! I Icy Couples Winter Time dress up-spillet for piger bliver du udfordret til at hjælpe pigerne med at vælge noget varmt vintertøj, før de går ud og starter en sjov sneboldkamp sammen med deres kærester. Vil du hjælpe dem?

Hemmeligheden, når du planlægger at tilbringe en vinterdag udendørs, er at have det rigtige tøj på. Du skal holde dig varm, mens du går eller leger i sneen, men på samme tid er den virkelige udfordring at se moderigtigt ud, mens du gør det. Er du klar til at opdage, hvad modetricket er? Disse kongelige søstre ved helt sikkert, hvordan de holder sig hyggelige og smarte i den kolde årstid . Ved at spille dette online prinsessespil for piger, kan I kvinder få nogle fantastiske modetips fra disse fashionable søstre. Er I klar piger? Så kom i gang, gennemse deres trendy vintergarderobe og gør Elsa og Anna klar til at se flotte ud til deres vinterdobbeldate. Åh ja, dette gratis udklædningsspil for piger byder også på to af de smukkeste drenge i fantasilandet, Kristoff og Jack Frost.

Som du ved, er vores prinsesser ægte fashionistaer, så sørg for at vælge både varmt og stilfuldt tøj til dem. Få pigerne til at prøve alle dine yndlingskombinationer, og når du finder de rigtige, så tilbehør dem med uggs, høje støvler, martins, biker støvler. Så tag et kig på deres udvalg af vintertilbehør. Der er strikkede huer, overdimensionerede tørklæder, handsker og endda nogle smarte briller, som du kan bruge til at fuldende deres stilfulde vinterlook. Når du er færdig, kan du slutte dig til pigerne udenfor og have det sjovt med at støtte dem til at vinde sneboldkampen mod deres kærester.

Held og lykke, piger, og god fornøjelse med at spille Icy Couples Winter Time dress up-spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er yderligere tre parspil, du bør spille næste gang:

  1. Prinsesse kærestemærke
  2. Prinsesser Dobbelt Date
  3. Er Jack Frost Elsa utro?