Er Jack Frost Elsa utro? on Prinxy

Spiller Er Jack Frost Elsa utro? på Prinxy

Historien om Er Jack Frost Elsa utro?

Elsa fangede Jack Frost i at være hende utro, og oh boy, det førte til en nødsituation for BFF'er! Hun har brug for alle sine venner omkring sig i disse hårde tider, og du burde også være der! Så kom og vær med til din yndlings Frozen Queen i dette sjove spil for piger, der kommer i gang med Is Jack Frost Cheating On Elsa?

Men før hun tørrer sine tårer og glemmer ham for altid, lad os opdage Elsas brudhistorie! Slut dig til det lykkelige par i biografen og hjælp Elsa med at kigge ind i Jacks telefon. Indstil blot adgangskoden for at låse hendes kærestes telefon op og scan derefter Jacks telefon. Denne specielle opgave kræver en masse præcision og opmærksomhed, men hvis du er fortrolig med slacking-spil, så vil du nemt klare det. Hold Jack beskæftiget med popcorn og sodavand, og hold samtidig venstre museklik nede for at hjælpe Elsa med at scanne gennem sin telefon. Slip musen, når Jack bliver distraheret, og gentag derefter, indtil statuslinjen er færdig.

TIP: For at låse Jacks telefon op skal du indtaste datoen for Elsas yndlingsferie. Det er jul :)

Var hendes mistanker velbegrundede? Selvfølgelig var de det. Kvinder har en 6. føler meget veludviklet, hun skulle bare bekræfte sine mistanker. Nu hvor deres forhold er afsluttet, har hun brug for alle sine venner til at holde hende underholdt. Det er her du, Anna og Ariel går sammen for at opmuntre Elsa og hjælpe hende med at få det bedre. I damer tager Elsa ud, og I vil sørge for, at hun kommer igennem denne svære periode af sit liv.

Kom og vær med til dine yndlings Disney-piger i deres omklædningsrum, og kom godt i gang med dette helt nye udklædningsspil til piger, og hjælp de tre venner med at forberede sig til en pigeaften. Gennemse deres farverige garderober og vælg enten en dejlig kjole eller et sødt outfit i to dele til hver pige, og sæt derefter dit valg sammen med en strikket cardigan eller med en imiteret pelsvest og med det rigtige par højhælede sko. Vælg derefter et godt sted, hvor de kan nyde deres tid sammen.

Spilkontrol

  • Brug din mus til at fuldføre alle aktiviteterne i dette online spil for piger.

Lignende spil

Her er yderligere tre parspil, du bør tjekke ud:

  1. Ben forlader Ellie
  2. Isdronningen bryder op
  3. Eliza Breakup Drama