TikTok Trends: Farveblok on Prinxy

Spiller TikTok Trends: Farveblok på Prinxy

Historien om TikTok Trends: Farveblok

Der er en ny modeudfordring, der skaber bølger på TikTok, og vi bragte den også til Prinxy.app! Det kaldes syv dages farveblok, og I damer kommer til at elske det! Stol ikke på mine ord, kom i gang med TikTok Trends: Color Block -påklædningsspil for piger, og vær klar til at lære mere om denne sjove og farverige modeudfordring!

"Seven days of color block" udfordrer de unge fashionistaer til at adoptere 2-3 solide farver i deres daglige outfits. Skønheden i farveblok-outfittene er, at det udfordrer din kreativitet og modesans maksimalt. Når du laver outfits til denne modeudfordring, skal du sammensætte nuancer, der betragtes som modsætninger på farvehjulet og derefter tilbehøre dem derefter. Mens du spiller vores eksklusive udklædningsspil , er din opgave at hjælpe denne smukke influencer med at skabe dristige outfits til de syv dage med farveblokmodeudfordring. Hun har en travl dagsorden i denne uge, og nogle gange vil du finde det udfordrende at følge reglerne for denne modeudfordring. Er du klar til at komme i gang?

Tryk på play-knappen, slutt dig til Sophie i dette gratis TikTok-spil for piger, og gør dig klar til en travl uge fuld af statement-outfits i vovede dristige farver. Den første udfordring er at hjælpe Sophie med at blande sit kontortøj i reglerne for farveblokering. Heldigvis har du masser af muligheder at vælge imellem, så du bør finde det perfekte look til hende. Så gå gennem hele hendes udvalg af jakkesæt, skjorter, pencil-nederdele og jakkesætsbukser, mix og match dem som du ønsker, og kom op med et unikt kontortøj i grøn og blå eller i gul, babyblå og pink. Glem ikke at tilbehør, før du går videre til næste udfordring.

Det er allerede tirsdag, og Sophie skal deltage i nogle ledelsestimer. At gå tilbage til universitetets gange er en mulighed for vores pige til at bære sine plisserede nederdele igen, men denne gang vil hun gøre det i farveblokke. Sæt din foretrukne plisserede nederdel sammen med en crop top i ildrød eller neongrøn, og lad hende så prøve nogle af de smukke kjoler og jumpsuits, før du vælger det endelige skolelook. En rygsæk og en piges dagsorden ville perfekt komplementere hendes smarte skolepige-look, så glem ikke at vælge noget tilbehør til vores dame her også. Fortsæt med at spille vores TikTok-påklædningsspil med den næste udfordring. Tror du, du kunne skabe et moderigtigt sportstøj til unge Sophie?

Farveblokke fungerer også vidunderligt i afslappet og romantisk look, og det vil du opdage, når du hjælper Sophie med at sammensætte et farverigt outfit til hendes torsdagstur rundt i indkøbscenteret og derefter et romantisk pige-look til hendes date. Sophies afslappede garderobe er styret af de smukkeste kjoler, du nogensinde har set, så bed hende gerne prøve dem alle. Vælg din favorit til at klæde hende ud med, og forny derefter din favorit med plastiksmykker og smarte briller. I Sophies romantiske garderobe kommer du til at finde masser af pink og ildrøde tøjstykker, blonder, flæser og legende sløjfer. Bland dem godt med statement-smykker og skab et outfit til at imponere hendes date.

Er du klar til noget mere? Vi har gemt det bedste til lørdag. Hun har en rød løber-begivenhed, og du bliver nødt til at være virkelig kreativ med denne sjette modeudfordring i TikTok Trends: Color Block- modespillet ! Mix og match farveblokkene med det formål at få et elegant rødt tæppe-outfit, og fix derefter hendes hår og glæd hende op med gyldne smykker. Godt gået, mine damer! Tryk på søndagsboblen ved siden af for at fuldføre denne sjove syv dages farveblokudfordring.

God fornøjelse med at spille TikTok Trends: Color Block -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre TikTok-spil fra Prinxy.app:

  1. E-pigers transformation
  2. Hvad jeg ville have på, hvis jeg var en...
  3. TikTok Trends: Kærestemode