Ny livsstil: Minimalisme on Prinxy

Spiller Ny livsstil: Minimalisme på Prinxy

Historien om Ny livsstil: Minimalisme

Det er begyndelsen på et nyt år, og prinsesse Askepot har besluttet at opleve en ny livsstil. I 2021 vil Ella blive minimalist, og du kan hjælpe hende! I dette splinternye rengøringsspil for piger kaldet New Lifestyle: Minimalism hjælper du en af dine yndlings Disney-prinsesser med at starte en større oprydningssession og slippe af med rodet. Er du klar til at opdage, hvad der skal til for at blive en minimalist?

Den minimalistiske livsstil handler om at leve med kun de ting, du har brug for. At være minimalist har mange praktiske fordele for dit liv. Det koster mindre, det kræver mindre tid og energi at opretholde din livsstil, og det giver også en masse fritid til at fokusere på dine sandeste passioner. At blive minimalist starter med en simpel beslutning og en større rengøringssession, og sammen med prinsesse Askepot kan du opdage, om en minimalistisk livsstil er noget for dig. Kom i gang med New Lifestyle: Minimalism- spillet, som piger kan finde ud af!

Askepots værelse er et kæmpe rod. Der er mange tøjstykker og makeupprodukter spredt over hele gulvet. Hun købte alle disse ting af forskellige årsager. De var på udsalg, de var trendy, eller hun troede, de ville bringe hende så meget lykke. Men det er tid til at slippe af med de ting, der ikke vækker hendes glæde. Inspireret af Marie Kondo-rengøringsmetoden, vil denne første rengøringssession , du skal i gang med, lære dig, hvordan du vælger det tøj og det tilbehør, du bedst kan lide. Mindre er mere tror minimalister, så I piger bør ikke glemme, at antallet af genstande, I må beholde, er begrænset. Vælg klogt! Gennemse bunken af tøj og vælg de kjoler, du gerne vil beholde, og så også 6 todelte outfits! Kig derefter igennem det store udvalg af højhælede sko, tasker og smykker og vælg seks fra hver kategori. Når Ellas garderobe er i perfekt orden, kan du gå videre og klæde hende ud i dit yndlingstøj blandt alle dem, du har valgt.

Er du klar til at opdage mere om den minimalistiske modestil ? Fortsæt derefter med at spille vores påklædningsspil med minimalisme-tema! Et hovedprincip definerer minimalistisk mode: hold det enkelt! Strømliner former, et lille udvalg af farver og nogle must-have nøgleelementer vil hjælpe Ella med at skille sig ud i en enkel, men åh-så-chic #ootd . Gennemse udvalget af hvide skjorter, lige bukser, pencil nederdele, pasform og flare kjoler, skjortekjoler, camel trenchcoats, og vælg det outfit, du bedst kan lide til at klæde hende på. Vælg et par læderstøvler eller nogle simple sorte sandaler, og gennemse også hendes udvalg af tilbehør. Oversized smykker i gyldne og sølvfarvede størrelser, designerure og minitasker er nøgletilbehøret, der vil tilføje noget meget chic til Ellas enkle outfit, så vælg dem, der passer bedst til det valgte outfit. Godt arbejde, mine damer!

Med garderoben sat op og et forbløffende minimalt outfit er prinsesse Askepot nu klar til at håndtere den anden rengøringssession på sin to-do-liste. Dernæst kan du også hjælpe hende med at organisere sit makeup-kit. Træk og slip makeupprodukterne til det rigtige etui, og gør dig klar til at sætte dine makeupartistevner på prøve. Den næste fase af spillet afslører et gratis makeup-spil , hvor du kan skabe et minimalt makeup-look til din yndlings Disney-pige. Der er et par hacks Askepot kender til det minimale makeup-look, så I piger er bedre parate til at stjæle nogle tricks, hvis I også vil bære hendes signatur 'no makeup' makeup-look. Først skal du sørge for at bruge neutrale farver såsom beige, hvid, bleg lilla, lys pink til hendes øjenskygge. Påfør derefter en ferskenagtig blush på hendes kinder, læbestifter efter eget valg, og afslut derefter Ellas minimale makeup-look med noget sort mascara.

Endnu en udfordring! Tag fat på den næste dekorationsopgave , og du har gennemført alle trinene i Askepots overgang til den minimalistiske livsstil. Hun skal nu til at indrette sin stue, og her kan du bevise dine indretningsarkitektevner. Gå igennem det store udvalg af dekorationer, der fås i jordfarver og gyldne hints, og vælg dine favoritter til at dekorere Askepots stue i en minimalistisk stil. Godt gået, mine damer!

Hav en fantastisk tid med at spille New Lifestyle: Minimalism -spillet online på Prinxy.app

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger

Lignende spil

Her er yderligere tre livsstilsspil du bør tjekke ud:

  1. BFF's Fitness Lifestyle
  2. Ellie Livsstilsfotograf
  3. Celebrity glamourøs livsstil