Barbiecore on Prinxy

Spiller Barbiecore på Prinxy

Historien om Barbiecore

Der er en ny trend i byen, og jer piger vil elske det, fordi det handler om hot pink og tyggegummi. Den pigede mode-æstetik inspireret af Barbies glamverden er det centrale tema i dette gratis påklædningsspil, som I kvinder vil elske. Kom og vær med den søde pige Ellie i Barbiecore -påklædningsspillet for piger og opdag vores piges afhængighed af hot pink outfits, og du hjælper hende med at klæde sig ud til en sjov dag!

Men før du dykker ned i Ellies udvalg af eye candy-outfits, skal du først gøre dig klar til at arbejde på dine makeupartistevner. Barbie har et øjeblik, ikke kun inden for mode, men også inden for skønhed, og i vores online makeup-spil for piger får du skabt de sødeste Barbiecore-inspirerede makeup-looks, der får alle hovederne til at vende sig, mens du går ned ad gaden. Lyserød øjenskygge, glat pink lipgloss, power pink blush og endda nogle hot pink nuancer vil hjælpe dig med at begynde at håndtere Ellies super søde dukkelook. Så kan du fuldende den med sort mascara og sprudlende ansigtsjuveler. Nu hvor du ved, at du kan rocke denne dukkelignende makeup-trend, så gør dig klar til at swipe gennem det brede udvalg af tøj og tilbehør nedenfor for at se mere Barbiecore-inspiration.

Barbiecore er TikToks nye yndlings hår-, makeup- og negleæstetiske trend lige nu, og Ellies mål er at dække modetrends med hendes pink-på-pink moderigtige outfits. I dette modespil til piger kan du skabe to farverige outfits til vores smukke dame her. Til den første får du hjælp til at vælge sit afslappede look, mens du mikser og matcher tøj og tilbehør i forskellige nuancer af pink. Til dette kan du gå efter crop toppe og mini-nederdele eller vælge din yndlings designerkjole, som hun kan bære i dag. Dernæst glam Ellies outfit med funklende smykker, solbriller og smarte tasker. Er du klar til noget mere?

Mens du fortsætter med at spille vores farverige udklædningsspil   for piger kan du dykke ned i Ellies sporty smarte udvalg af tøj inspireret af Magot Robbies statement-rollerskate-pige-looks fra filmen Barbie. Hun skal ud på rulleskøjter i byen, og som trendsætter skal hun se bedst muligt ud. Fortsæt næste gang med den anden modeudfordring, vi har forberedt til dig i Barbiecore-påklædningsspillet, og denne gang har det sjovt at parre din yndlingsbody med de mest farverige gymnastikshorts, der vil hjælpe dig med at skabe et forbløffende sommerlook til vores pige . Fuldend dit valg med det rigtige sporty-chic tilbehør og et par seje rulleskøjter.

God fornøjelse med at spille Barbiecore TikTok   spil for piger   online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre TikTok-spil fra Prinxy.app:

  1. TikTok Supermodeller
  2. TikTok Urban Outfits
  3. TikTok flettede frisurer