Popsy Surprise: Valentinsdagsprank on Prinxy

Spiller Popsy Surprise: Valentinsdagsprank på Prinxy

Historien om Popsy Surprise: Valentinsdagsprank

Det er Valentinsdag , og for første gang i hendes liv er vores søde LOL-dukke ikke glad for det. Hun har et knust hjerte, og hun er ikke i humør til sukkerholdige ting. Hendes kæreste forlod hende for nylig til en af hendes venner, og hun kan ikke vente med at lære det nyslåede par en lektie. Hun får brug for al din støtte til at håndtere alle detaljerne i en forfærdelig middag på Valentinsdag, og du kan hjælpe hende i Popsy Surprise: Valentine's Day Prank -spillet for piger. Er du klar til at slutte dig til hende?

I dette splinternye feriespil for piger kan du hjælpe vores popsy-prinsesse med at ødelægge sin ekskærestes date, og vi tror på, at du vil elske at beskæftige dig med alle detaljerne i denne super specielle Valentinsdag-prank. Men først og fremmest skal hun have sit bedste outfit og et fantastisk makeup-look på til denne lejlighed, og det er her, din første opgave begynder. Vær Popsys personlige makeupartist, mens du spiller dette online LOL Surprise Makeup-spil på Prinxy.app, og overrask hende med et fedt makeup-look. Vælg en slikfarvet nuance til hendes hud og fortsæt derefter med hendes makeup-look. Brug pastelfarver til øjenskygge, naturlige blush-nuancer og fed læbestift for at få et kæbe-dæmpende makeup-look til hende.

Når hendes make-up er færdig, kan du nu gå videre til næste trin i dette gratis spil for piger og fortsætte med at fuldføre LOL Surprise Dress Up Game næste gang. I hendes Valentines særlige garderobe vil du finde nogle af de smarteste tøjstykker, du nogensinde har set. Udover de ildrøde kjoler er der nogle læderstykker i søde pasteller, smarte korsetter og dræbende hæle, som du kan bruge til at fuldende hendes look. Mix og match de ting, du bedst kan lide, og vælg så også en ny frisure til hende. Er du i tvivl om, hvad der kommer næste gang?

Nå, næste gang skal I, damer, hjælpe vores popsy-prinsesse med at forberede en sjov Valentinsdag- prank til hendes ekskæreste og hans nye kæreste. De skal fejre deres allerførste Valentinsdag på en fancy restaurant, og heldigvis fik vores pige hænderne på deres bord. I to skal finde ud af alle detaljerne i din prank og ødelægge denne elskers romantiske middag med et par tricks. Pas på ikke at blive fanget!

God fornøjelse med at spille Popsy Surprise: Valentine's Day Prank -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Lignende spil

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Valentinsdag-spil fra Prinxy.app:

  1. Prinsesse kærlighedsfest
  2. Harley lærer at elske
  3. Prinsesse Valentinsdag Havkat