Marinette Vinterferie: Varmt og koldt on Prinxy

Spiller Marinette Vinterferie: Varmt og koldt på Prinxy

Historien om Marinette Vinterferie: Varmt og koldt

Smukke Marinette gør sig klar til at nyde en velfortjent vinterferie, og inden hun pakker sin bagage, skal hun beslutte sig for, hvor hun skal hen! Hun kunne køre på pisterne i Alperne, eller hun kunne tage et eksotisk sted hen og ligge under solen hele dagen. I Marinette Winter Vacation: Hot And Cold- spil for piger hjælper du din yndlingssuperhelt med at bestemme, hvor hun vil nyde sin vinterferie. Kom i gang, vælg en feriemulighed for Marinette, og hjælp hende så med at pakke et par trendy outfits til den valgte destination!

Men lad os først finde ud af, hvad dine muligheder er. Først kan du sende denne modige superhelt til et fancy skisportssted i Alperne, hvor hun kan øve sig på ski hele dagen lang. Marinette elsker denne vintersport, og hun ejer nogle af de smarteste vandtætte overalls, der giver hende mulighed for at dyrke denne adrenalin-farende sport! Gennemse hendes vintergarderobe og vælg mellem et udvalg af stilfulde skidragter, hatte, støvler og beskyttelsesbriller, tøjet og det tilbehør, du bedst kan lide, og gør hende klar til at slå pisterne med stil. Fuldend hendes vinterlook med et fedt makeup- look i fede farver. Glem ikke også at vælge et par ski eller et cool snowboard til hende. Godt arbejde, mine damer! Er du klar til noget mere?

Så lad os fortsætte med at spille dette online udklædningsspil for piger med en helt ny udfordring. Denne gang kan du vælge en farverig destination til hendes varmere destination. Maldiverne ser ud til at være en fantastisk destination for hende at nyde en badeferie, så lad os hjælpe hende med at finde de bedste outfits til en solrig destination. Udvalget af badedragter og bikinier, gennemsigtige kjoler og sandaler med perler er ganske imponerende, men du kan vælge lige så mange outfits, som du ønsker. Tag derefter et kig på de tilgængelige makeup-muligheder, og fuldend hendes look med et farverigt makeup-look og en ny frisure.

Varmt eller koldt, valget er dit! Hav en god tid med at spille Marinette Winter Vacation: Hot And Cold -spil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger

Lignende spil

Her er tre pigespil mere du bør tjekke ud:

  1. Ellie: En superheltehistorie
  2. Superhelte nyt eventyr
  3. Sødt læbedesign til Marinette