Prinsessernat ved havet on Prinxy

Spiller Prinsessernat ved havet på Prinxy

Historien om Prinsessernat ved havet

Disse unge kongelige er klar til at eksperimentere med nogle nye sommerstyles! Der er luftige, gennemsigtige kjoler, pailletter til hverdagstøj, blomsterprint og masser af badedragter at vælge imellem - hvilken synes du, de skal prøve først i Princesses Night At The Seaside- udklædningsspillet?

Deltag i det sjove med Jasmine, Ariel, Moana og Elsa, hjælp dem med at opdage de forskellige stilarter, der er tilgængelige for sommeren 2020, og klæde dem op i dine yndlingsstykker. Sammen vil I prøve de forskellige stilarter af tøj, makeup, frisure og mere i dette online prinsessespil ... så sjovt! Tryk på afspilningsknappen, gennemse deres imponerende udvalg af bikinier, badedragter, gennemsigtige kjoler, pailletter til festtøj og trendy todelte outfits, og få dem til at prøve dem, du bedst kan lide. Vælg derefter det perfekte outfit til hver pige. Vil de se fantastiske ud i glitrende festkjoler, eller vil de stjæle spotlights i hotte bikinier og farverige solkjoler?

Deres beachparty-look ville ikke være komplet uden en forbløffende makeup, og mens du fortsætter med at spille dette onlinespil, kan du skabe unikke makeup-looks, der komplementerer hvert valgt outfit. Vælg mellem naturlige eller skinnende farver til deres øjenskygge, tilføj læbestift og mascara efter eget valg. Dernæst skal du fuldende deres let-brise skinnende looks med nogle smarte tatoveringer... ikke permanente, selvfølgelig, men så cool. God fornøjelse med at spille Princesses Night At The Seaside-spillet online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at se mulighederne for tøj og makeup igennem.

Lignende spil

Her er yderligere tre udklædningsspil, du bør tjekke ud:

  1. Prinsesse sommersjov
  2. Prinsesser Stjernenat
  3. Princesses Beach Getaway