2 dates med modeprinsesse on Prinxy

Spiller 2 dates med modeprinsesse på Prinxy

Historien om 2 dates med modeprinsesse

Denne skønne fashionista har ikke kun én, men to dates i aften. Kan du hjælpe hende med at se fantastisk ud i dette helt nye udklædningsspil til piger? Lad os sammen med hende komme i gang med 2 Dates With Fashion Princess- spillet for piger.

Prinsesse Rapunzel er en af de mest populære prinsesser på sociale medier. Hun har mange fans fra hele verden, og nogle gange vælger hun 2 heldige fans til en 101 meet and greets session. Denne gang faldt hendes opmærksomhed på disse to smukke mænd, og i aften skal hun møde dem begge. Vi taler blind dates, så hun skal selvfølgelig se fantastisk ud. Det eneste problem er, at denne smukke fashionista ikke er sikker på sit outfit, og det er her, du kan hjælpe hende.

Fortsæt med at spille dette online prinsessespil for piger, og hjælp den langhårede prinsesse med at blive klar til sine dates. Hun har alt for meget moderigtigt tøj i sin garderobe, så tag dig tid til at tjekke dem alle sammen. Der er smarte glimmerkjoler, der er perfekte til en danseaften, der er feminine blondekjoler, legende printede kjoler, der er perfekte til noget afslappet, og der er også et udvalg af denimkjoler at vælge imellem. Få hende til at prøve dem og vælg den smarteste af dem til at klæde hende på. Fuldend derefter looket med en stilfuld frisure og trendy tilbehør efter eget valg.

Godt gået damer! Takket være din hjælp er hun nu klar til at gå til sin date. Hav en fantastisk tid med at spille 2 Dates With Fashion Princess-spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at gennemse kategorifanerne

Lignende spil

Her er tre flere Rapunzel-spil, du bør tjekke ud:

  1. Prinsesse kærestemærke
  2. Magasin Diva: Blondie
  3. Goldie Fashionista travl dag