Wonder Princess Vivid 80'erne on Prinxy

Spiller Wonder Princess Vivid 80'erne på Prinxy

Historien om Wonder Princess Vivid 80'erne

Tag med prinsesse Diana på hendes rejse tilbage i tiden og hjælp hende med at opdage de pulserende 80'ere. 1980'erne var et årti med dristige stilarter, farver og silhuetter, overdimensionerede beklædningsgenstande, skulderpuder og glitrende cocktailkjoler. I dette online udklædningsspil for piger har vi samlet nogle af de mest ikoniske genstande fra 80'erne, og vi udfordrer jer små modestylister til at sammensætte dem i et forbløffende moderne look, der passer til en begivenhed i 2020. Kom og kom i gang med vidunderprinsessen Vivid 80'erne , og klæd vores superhelteprinsesse på for at imponere!

I dette modespil for piger kommer du til at klæde Diana, Amazonas kriger, på i to forskellige stilarter. På den ene side kan du vælge fra en samling af skinnende krigerrustninger. Udover hendes udvalg af signaturkostumer såsom den røde og blå kjole med gyldne indlæg eller de traditionelle stjernebeklædte tights, kan du også finde gyldne body-suit armoires eller feminine amazoniske kjoler. Vælg det vindende superhelte-look til prinsesse Diana, og sørg for at udstyre dit udvalg med hendes yndlingstilbehør såsom en gylden lasso, skjold, sværd og en gylden diadem. På den anden side kan du klæde hende op i den mest spektakulære cocktailkjole, eller business dragt med polstrede skuldre og en oversized jakke, eller endda til en feminin blazer, som du kan udstyre med en midi-nederdel og høje hæle. Godt arbejde, mine damer!

Lad os dernæst også hjælpe hende med at lave sin makeup ! I 80'erne elskede kvinder at klæde sig ud for at gå til stranden. Og det betød en masse korallæbestift, skinnende gylden øjenskygge og farverig mascara indarbejdet i makeuppen. Lad os grave ind i Dianas makeup-kit og hjælpe med et fantastisk makeup-look. Brug så mange farver du kan og skab et makeup-look, der skriger på godt humør. Fuldfør Wonder Princess 80'er-inspireret look med en ny frisure.

God fornøjelse med at spille Wonder Princess Vivid 80s påklædnings- og makeup-spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre modespil mere , du bør spille næste gang:

  1. Multivers Goldie
  2. Teenage berømthed rivalisering
  3. Prinsesser fotogram historier