TikTok Trends: Kærestemode on Prinxy

Spiller TikTok Trends: Kærestemode på Prinxy

Historien om TikTok Trends: Kærestemode

Elsa og Rapunzel er kede af deres prinsesse-look, så de beslutter sig for at tage imod en udfordring modtaget på TikTok. Pigerne skifter deres elegante kjoler ud med flækkede jeans og farverige sneakers, og du er inviteret til at deltage i hyggen. I dette online påklædningsspil for piger kaldet TikTok Trends: Boyfriend Fashion går du på indkøb med to af dine yndlings Disney-prinsesser, og du hjælper dem med at vælge det fedeste kærestetøj og tilbehør, der er tilgængeligt i butikkerne. Er du klar til at komme i gang med deres modetransformation?

Kærestetrenden handler om at have oversized tøj på, og nogle gange går det ud på, at man diskret fjerner ting fra kærestens garderobe og får dem med i dit fede hverdagsoutfit. Forestil dig lange sweatshirts parret med fede støvler, hans hvide skjorter forvandlet til sommerkjoler, din drengs hættetrøjer parret med dine yndlingsleggings og hans seje universitetsjakke parret med din yndlingskjole med blomsterprint. Kærestetrenden er så alsidig, og den kan nemt tage dit look ud over det sædvanlige. Prøv det, mens du shopper med Elsa og Rapunzel i dette gratis udklædningsspil for piger!

Den første prinsesse, du skal style op i dag i vores online modespil, er Queen Elsa. Den kæreste-inspirerede stil, hun har i tankerne, er en kombination mellem et drenget look og en feminin stemning. Så lad os se, hvilke muligheder du har til din rådighed, når du og Elsa går ind i en cool butik i indkøbscentret. Der er kæreste-t-shirts og skjorter, der kan fungere som behagelige smarte kjoler, der er kærestejakker, der kan komplementere en feminin kjole, og et udvalg af lækre crop-toppe, der kan matche nogle joggingbukser, der er trukket ud fra en kærestes garderobe. Få Elsa til at prøve alle de ting, du har mest lyst til, vælg det vindende outfit og match det med sneakers, støvler og gyldne kæder eller overdimensionerede solbriller. Stop ikke her! Gå til næste side i spillet og prøv at give Elsa et farverigt makeup- look. Brug alle dine yndlingsprodukter til at skabe Elsas makeup-look, vælg en legende frisure og fuldend hendes cool nye look med piercinger efter eget valg!

Godt arbejde, mine damer! Den næste prinsesse i køen for at opdage dine fantastiske modefærdigheder i dette gratis prinsessespil for piger er smukke Rapunzel. Hun ville altid gerne have kærestetøj på, men det ser aldrig ud til at passe godt. I dag kan du hjælpe hende med at shoppe de seneste modetrends! Udvalget af kæreste-inspirerede tøj til din rådighed i Rapunzels yndlingsbutik er fra et udvalg af komfortable, men alsidige materialer på samme tid. Der er masser af sweatkjoler og joggingbukser at vælge imellem, og du kan bogstaveligt talt parre din favorit med feminine accessories såsom lyserøde solbriller, kæder og pigefrisurer. Dernæst, glem ikke at bevise dine makeupartistevner også!

Er I kvinder forberedt på noget mere? I det femte niveau i dette splinternye TikTok-spil til piger, forbereder du to varme drikkevarer til vores piger. Deres shoppingsession ville ikke være komplet uden et hurtigt stop på deres yndlingscafé. Tilbered en latte og boble-te i dette sjove dekorationsspil til piger!

Når du er færdig, skal du gemme din kreation og også dele den med dine venner! God fornøjelse med at spille TikTok Trends: Boyfriend Fashion -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre TikTok-spil fra Prinxy.app:

  1. E-pigers transformation
  2. Haley prøver varmeløse krøller
  3. Hvad jeg ville have på, hvis jeg var en...