TikTok flettede frisurer on Prinxy

Spiller TikTok flettede frisurer på Prinxy

Historien om TikTok flettede frisurer

Hej med dig, TikTok trendsættere! Vil du prøve nogle nye frisurer, der er super populære på TikTok ? Vi har det perfekte spil til dig! TikTok Braided Hairstyles er et tema- hårspil , der byder på nogle af de fedeste flettede frisurer på TikTok. Spil i dag!

Men før du går i gang, så lad mig fortælle dig mere om det! Dette nye hårstylingspil byder på de fedeste flettede frisurer på TikTok. I dette spil vil du forvandle to af dine yndlings Clony-pigers udseende, Regina og Kikis, ved at skabe deres yndlings flettede frisurer. Hvem er klar til en ny frisure? Hvad med seks?

Først kan du vælge mellem to karakterer, Regina og Kiki. Så kan du vælge mellem seks fantastiske frisurer, der er designet af TikTok frisør Brian. Tjek de hollandske fletninger, senegalesiske fletninger, jumboflettet gudindehestehale, boksfletninger, flettede space buns og kronefletter, som vores karakterer, Kiki og Regina, har på i dette hårspil ! Derefter fortsætter du med at vaske din valgte karakters hår. Når det er knirkende rent, kommer du ned til den gode del: styling af håret! Det gør du i nogle få nemme trin. Følg Brians instruktioner, og du vil have det fint. Bagefter kan du gøre det tilbehør ved at vælge nogle seje klip eller bånd. Du kan også ændre hårfarven for at gøre den helt unik til din!

Så pynt Regina eller Kiki i stilfuldt tøj og tilbehør, der matcher deres nye look. Gennemse deres brede udvalg af crop-tops, frontbundne t-shirts, jakkesæt eller bomuldskroppe med tryk, og vælg dem, du har mest lyst til at klæde pigerne ud med, mens du fortsætter med at spille dette online   udklædningsspil for piger. Sæt derefter det valgte outfit sammen med statement-tilbehør såsom blomsterkroner, flerlagskæder, øreringe og pierces.

God fornøjelse med at spille TikTok-flettede frisurer online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre hårspil fra Prinxy.app:

  1. Afgangsfrisurer
  2. Haley prøver varmeløse krøller
  3. Billie Blonde Transformation