Prinsesse designmasker on Prinxy

Spiller Prinsesse designmasker på Prinxy

Historien om Prinsesse designmasker

Da Coronavirus spredte sig hurtigere, end nogen nogensinde kunne forestille sig, blev det obligatorisk at bære en maske overalt i verden. Prinsesserne Elsa, Tiana og Moana accepterede med glæde de nye regler, så de besluttede at designe deres egne stofmasker. På denne måde kan de beholde deres trendy outfits udstyret med de fedeste stofmasker nogensinde. Vil du hjælpe dem med at lave modetilbehøret? Så start dette splinternye dekorationsspil for piger kaldet Princess Design Masks og se, hvilke fantastiske stof ansigtsmasker du kan skabe til dem!

Elsa, Tiana og Moana er kendt for deres fantastiske daglige outfits, og nu hvor ansigtsmaskerne bliver obligatoriske, skal de være kreative og finde de perfekte masker til deres daglige outfits. Skræddersyede ansigtsmasker i stof er nu det must-have tilbehør, enhver trendy fashionista har brug for, og I små modedesignere kan hjælpe dine yndlings Disney-prinsesser med at designe deres egne. Alt du skal gøre er at spille dette online prinsessespil online på Prinxy.app! Er du klar til at lære at lave stilfulde stofmasker på egen hånd?

Så kom i gang med dette sjove dekorationsspil til piger, tjek dine muligheder ud, og lav trin for trin en trendy ansigtsmaske til hver prinsesse. Vælg en farve og et mønster til hver maske, tilføj masser af sjove klistermærker, rhinestones og andre ting, du finder passende for at gøre en almindelig ansigtsmaske til et statement-modetilbehør. At bære farverige eller glitrende ansigtsmasker i denne svære tid hjælper vores piger med at løfte deres humør, så hvorfor adopterer vi ikke selv disse pigers tips og tricks?

Når du er færdig med dit job som modedesigner, kan du vælge et lækkert outfit til hver maske, du har oprettet, mens du fortsætter med at spille dette gratis udklædningsspil online på Prinxy.app! Tilbehør selvfølgelig de valgte outfits med funklende smykker og nye frisurer. Glem heller ikke at rådgive vores piger om deres makeup-looks. Med eller uden maske skal en rigtig prinsesse altid se flot ud.

Hav en god tid med at spille dette sjove gør-det-selv-spil kaldet Princess Design Masks -spil online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er yderligere tre pandemiske spil, du bør tjekke ud:

  1. Lav en maske
  2. Skurke mod racisme
  3. Hold dig sikker og sund med Ellie