International Royal Beauty Contest on Prinxy

Spiller International Royal Beauty Contest på Prinxy

Historien om International Royal Beauty Contest

Prinsesser fra hele verden deltager i årets internationale skønhedskonkurrence. Den sidste modekamp finder sted i dag, og de fire finalister har brug for din hjælp til at forberede sig ordentligt på det! Vil du hjælpe dem? Spil det internationale kongelige skønhedskonkurrence- udklædningsspil for piger online på Prinxy.app og hjælp hver prinsesse med at vælge den mest udsøgte kjole og nyd et fantastisk talentshow.

Pigernes mål er at blive så smukke som muligt på få timer. For at gøre det skal de shoppe efter designerkjoler, statement-smykker og elegante sko. Men lad os først møde finalisterne i dette online prinsessespil for piger. Vi har dronning Elsa, der repræsenterer Norge, Askepot fra Frankrig, Moana, der repræsenterer USA, og smukke Jasmine fra Iran. Nu hvor du ved, hvem dine kunder er i dag, kan du få det sjove i gang og se, hvilke fantastiske looks du kan sammensætte til dem, mens du kigger gennem deres udsøgte garderober.

I dette online påklædningsspil kan du vælge mellem en bred vifte af kjoler. Der er kjoler med blomsterprint, som er perfekte til et lækkert look, og der er også elegante aftenkjoler, der passer til et mere glamourøst look. Gennemse dem alle, og vælg den, du bedst kan lide for hver pige. Når hovedbeslutningen er truffet, kan du fuldende deres udseende med elegante frisurer og det rigtige tilbehør. Prøv forskellige stilarter for hver pige, og stop ikke, før du hjælper prinsesserne med at nå deres mål.

God fornøjelse med at spille det internationale kongelige skønhedskonkurrencespil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Lignende spil

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Princess Games fra Prinxy.app:

  1. Pinup prinsesser
  2. Prinsesse Hjemland
  3. Mega Dressup-Season Best