Lotta The Otter Rescue on Prinxy

Spiller Lotta The Otter Rescue på Prinxy

Historien om Lotta The Otter Rescue

I dag skal vi fortælle jer, piger, historien om lille Lotta, en yndig hunodder. En dag vovede hun sig ud i skoven på jagt efter et nyt eventyr, men desværre gik hun vild. Hun gik ind i kulden og regnen i timevis, indtil hun vandrede ind i et venligt menneskes hytte, du! Bange, såret og lidt rodet var hun, da I to damer mødtes, men med lidt hjælp fra din side, får hun sin gnist tilbage på ingen tid. Kom og spil dette splinternye kæledyrsspil for piger kaldet Lotta The Otter Rescue , og se, om du ordentligt kan tage dig af din nye ven, en dejlig odder.

Dette online dyreredningsspil for piger byder på fem underholdende aktiviteter, som du kommer til at elske. Den første er en dyreplejeopgave på flere niveauer, hvor du kan tage dig af Lottas skader, vaske hendes pels, tørre den og rede den, indtil den løser sig. Du kan starte med at fjerne kvistene i hendes pels, og så kan du også fjerne bladene. Ryd derefter op i mudderpletterne, og så kan du forkæle den lille odder med et varmt boblebad. Brug en delikat sæbe til at dække hendes krop i bobler, drys lidt varmt vand for at fjerne skummet, og tør derefter hendes pels med et rent håndklæde. Åh ja, hendes pels er så fluffy nu! Red det godt, og pak derefter Lotta ind i et rent tæppe. Og så er omsorgsprocessen fuldført, og du kan komme videre for at opdage en ny opgave!

På næste side af spillet kan du opdage alt det smarte tøj, som vores Prinxy-team har forberedt til søde Lotta. Dette online odder -udklædningsspil for piger byder på nogle af de smarteste tøjstykker og tilbehør, du nogensinde har set. Vil du hjælpe vores Lottie med at klæde sig ud til en ny dag? Kør fingrene gennem Lottas splinternye garderobe, og vælg det, du bedst kan lide, for at klæde hende på til et nyt eventyr. Der er pigekjoler til din rådighed, smarte jumpsuits, crop-tops, nederdele, shorts, strømpebukser og meget mere. Mix og match dine yndlingstøjsstykker med farverige frisurer og pigehårnåle. Hun ser godt ud i sit nye outfit, gør hun ikke?

Lad os nu hjælpe din nye ven med at finde et nyt hjem til sig selv! Hvor gode er I piger til at løse online puslespil ? Stryg brikkerne i det givne puslespil for at placere dem det rigtige sted, og stop ikke, før det lykkes dig at låse op for et nyt habitat, som Lotta kan forvandle til et dejligt hjem. Husk på, at når du sætter en brik korrekt, er den blokeret, og du kan ikke flytte den længere. Hvis to stykker er forkerte steder, kan du skifte mellem dem og lægge dem det rigtige sted. Når det lykkes dig at sætte alle puslespilsbrikkerne sammen, vil der dukke et dejligt sted op foran dine øjne. Vil du gøre det til Lottas nye hjem?

Den 5. aktivitet i dette online kæledyrsspil udfordrer jer, piger, til at spille et sjovt dekorationsspil , som I kommer til at elske. Håber du er klar til at øve dine designerfærdigheder næste gang og forvandle den mudrede hule til et dejligt hjem for vores yndige odder. Brug en hakke til at knække kampestenen, der dækker indgangen, brug derefter en havesaks til at fjerne rødder og ukrudt, og tag så de skræmmende edderkopper, der leger rundt. Fej gulvet for at fjerne snavs, og gennemse alle de tilgængelige dekorationsmuligheder til din rådighed for at dekorere Lotties nye hjem. Godt arbejde, mine damer! Takket være din hjælp har Lottas historie en lykkelig slutning, og hun er så taknemmelig for det!

God fornøjelse med at spille Lotta The Otter Rescue -spil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Lignende spil

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre kæledyrsspil af Prinxy.app:

  1. Bagning overraskelse
  2. Twinchella udfordring
  3. Mirunas eventyr: Dyrlæge