Supermodeller uforglemmelig ferie on Prinxy

Spiller Supermodeller uforglemmelig ferie på Prinxy

Historien om Supermodeller uforglemmelig ferie

Yay, det er endelig tid til, at disse tre supermodel BFF'er tager en velfortjent vinterferie. Hvor synes du, de skal bruge det? Tropiske destinationer er så mainstream! BFF'erne Olivia, Lily og Angie gør sig klar til en tur til et langt mere specielt sted: en sneklædt landsby kaldet Winter Land. Tag med disse tre prinsesser på deres spændende rejse, og bliv deres moderådgiver, mens du spiller Supermodels Unforgettable Vacation- udklædningsspil for piger online på Prinxy.app!

Hent dem i lufthavnen, skynd dem til deres bolig, og hjælp dem med at forberede sig på at udforske hvert hjørne af landsbyen. Oh boy, dette vinterland er fuld af sjov! Der er begivenheder på den røde løber, en skøjtebane, der venter på at teste deres evner, og endda sneboldkampe. Pigerne er forpligtet til at prøve dem alle sammen, og du er her for at hjælpe dem med at forberede sig til hver aktivitet. Er I klar til denne udfordrende opgave, piger?

Kom godt i gang med dette splinternye vinterspil for piger, og begynd med at vælge den aktivitet, du gerne vil have, at disse BFF'er skal udføre først. Når hovedbeslutningen er truffet, kan du gå videre og vise dine makeupartistevner frem. I dette makeup-spil til piger er der 20 makeup-nuancer tilgængelige for hver supermodelprinsesse. Det professionelle makeup-sæt indeholder læbestift, øjenskygge, blush og mascara, som du kan mikse og matche i glam makeup-looks, glødende pastel-looks eller endda i naturlige looks. Fuldend makeup-looket for hver pige, og vælg derefter deres vintergarderobe.

Deres daglige job kræver et fantastisk udseende, så bliv ikke for overrasket over at finde mange stilfulde vintertøj og tilbehør i deres garderobe. Tjek de stilfulde outfits, der er specielt designet til vinteraktiviteter, og vælg dem, du bedst kan lide til hver pige, og sørg derefter for også at tjekke deres udvalg af elegante kjoler, som du har brug for til den røde løber-begivenhed, de planlægger at deltage i, mens de nyder deres tid afsted i dette smukke vinterland. Fortsæt med at spille dette online modespil for piger med at vælge det rigtige outfit til den valgte aktivitet, og glem ikke også at udstyre deres vinterlooks ordentligt med kashmirtørklæder, handsker og farverige strikhuer. Dernæst kan du slutte dig til pigerne udendørs og have det sjovt med at lege i sneen!

God fornøjelse med at spille Supermodels Unforgettable Vacation udklædningsspil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre flere Supermodel-spil, du bør spille næste gang:

  1. Næste Supermodel Stjerner
  2. Black Friday: Shopping Mania
  3. Supermodel Fashion Lookbook