Prinsessers vinterboldkjolerkollektion on Prinxy

Spiller Prinsessers vinterboldkjolerkollektion på Prinxy

Historien om Prinsessers vinterboldkjolerkollektion

Vintersæsonen er ved at være slut, men ikke før vi fejrer det rigtigt! I år var den kolde årstid ganske mild hos os, og for at fejre dens venlighed står vores Disney-piger for at arrangere vinterballet. I piger er inviteret til at hjælpe dem, håber I er klar til den modeudfordring, de har forberedt til jer! I spillet Princesses Winter Ball Gowns Collection spiller du rollen som en berømt moderådgiver, og du blev tilkaldt for at hjælpe vores piger med at beslutte, hvad de skal have på i aften. Som kongelige fashionistaer skal de se glamourøse og fantastiske ud! Er du klar til at hjælpe dem med at gøre et godt indtryk?

Så kom i gang med dette gratis udklædningsspil for piger, og begynd at bevise dine royale stylistevner, mens du hjælper vores prinsesser med at blive klædt på til denne glamourøse vinterbegivenhed! Der er to stilarter, du kan vælge imellem i dette online modespil . Der er high fashion-stilen med udsøgte designerkjoler i dristige farver og delikat broderi, og der er den klassiske stil med fantastiske prinsessekjoler. Gennemse det brede udvalg af elegante kjoler, få pigerne til at prøve dine favoritter, og vælg de vindende.

Vores boldværter har ventet på sådan en glamourøs begivenhed i ret lang tid, og nu hvor de har chancen for at bære deres kæbekjoler igen, vil de gerne sikre sig, at de vælger de rigtige. Så hvad med at starte dette prinsesse-påklædningsspil med styling af Queen Elsa ? Denne gang vil hun opgive sin signaturfarve og vælge en fed farve til sin elegante kjole. Der er lilla muligheder for hendes aftenkjoler, der er også kolde grå, og endda kjoler i sød pink. Klæd hende på i den, du bedst kan lide, før du vælger den vindende for at se, hvordan de ser ud på din yndlingsprinsesse. Tilbehør strandkjole med høje hæle, funklende smykker, designer-clutches og elegante frisurer.

Den næste i rækken til at opdage dine fantastiske stylingevner er prinsesse Rapunzel . Elegante aftenkjoler smukt dekoreret med sofistikerede broderier og funklende ædelstene fylder hendes garderobe, så sørg for, at hun prøver et par stykker, før du beslutter dig. Når hovedbeslutningen er truffet, kan du style hendes hår i en elegant updo, og glem ikke også at fuldende hendes look med funklende smykker.

Hav en god tid med at spille Princesses Winter Ball Gowns Collection påklædningsspil til piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger

Lignende spil

Her er yderligere tre vinterlege du bør tjekke ud:

  1. Vinterfeer prinsesser
  2. Elizas inspirerede vintermode
  3. Prinsesser byder velkommen til vinterbal