Halloween stylist on Prinxy

Spiller Halloween stylist på Prinxy

Historien om Halloween stylist

Halloween er bag hjørnet, og stylisten Sara mangler stadig at beslutte sig for, hvilke vinderkostumer hendes kunder skal bære i år. Tre af dem har brug for hendes hjælp, men hun er desværre løbet tør for ideer. Vil du hjælpe hende? Bliv Saras assistent i Halloween Stylist- udklædningsspillet for piger, og design fede festlooks til Saras kunder!

Men først, lad os møde pigerne. Seks ivrige fashionistaer står i kø for at blive stylet til årets uhyggeligste aften, men du og Sara har nok tid til kun at klæde tre af dem på. Klik på hver pige for at lære hendes navn og også opdage den karakter, der inspirerer hende. Saras kunder er nogle af de fedeste, og de har nogle af de skøreste ideer. De har allerede kostumerne i tankerne, så du skal bare vælge tre af dem og så sammensætte kostumerne. Vanessa planlægger at klæde sig ud som Eleven fra Stranger Things, Maya som Wonder Woman, Irina som Wilma Flintstone, Carmen som Disneys prinsesse Jasmine, Julia skal ud som Khaleesi fra Game Of Thrones, og vi har også Naomi, der gerne vil klædes ud som prinsesse Leia fra Star Wars. Så hvilke vil du vælge?

Når hovedbeslutningen er taget, kan du fortsætte med at spille stylistspillet . Husk, at du skal huske den karakter, som hver pige ønsker at blive til. Når du får adgang til kostumerne og rekvisitterne, så prøv dit bedste for at vælge de rigtige ting til hver enkelt af Saras kunder. Vælg toppe, underdele eller hele outfits, sko og halskæder. Dernæst kan du vælge deres frisurer og lægge make-up. Når du er færdig, vil stylist Sara analysere dit arbejde, og hun vil så beslutte, om du har det, der skal til for at være hendes assistent.

Gennemfør Saras udfordring og se, om du kan få disse piger klar i tide til Halloween-festen. God fornøjelse med at spille de bedste feriespil online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at fuldføre alle aktiviteterne i dette online udklædningsspil for piger.

Lignende spil

Her er tre flere Halloween-spil, du bør tjekke ud:

  1. Min Halloween Makeup
  2. Prinsesser Halloween fest
  3. Ellie Halloween Trick Or Treat