Afgangsfrisurer on Prinxy

Spiller Afgangsfrisurer på Prinxy

Historien om Afgangsfrisurer

Dimissionsdagen er her, og prinsesse Belle er så spændt på at gå op på scenen og få sit diplom. Men før hun går til ceremonien, skal hun håndtere sit eksamenslook, og her kan I piger hjælpe hende! Kom og vær med til at komme i gang med Graduation Hairstyles -spillet for piger, og hjælp vores Disney-pige med at beslutte sit afgangsoutfit, makeup og frisure, mens du fuldfører alle de opgaver, hun har forberedt til dig. Lad os hjælpe hende!

Afslutningsdagen kommer for at fuldende Belles smukke rejse gennem gymnasiet , og det er helt sikkert en dag, hun ikke vil glemme i den nærmeste fremtid. Omgivet af nære venner og familie vil hun tage til gymnasiet for sidste gang, men ikke før hun bliver forkælet af dine dygtige hænder. Lad os starte med lidt hårpleje! Brug en delikat shampoo og balsam til at give den en professionel vask, og tag dig derefter tid til at føntørre den godt, så du kan style den i det næste niveau af dette gratis spil for piger. Tjek derefter de tre afgangsfrisurer, hun har i tankerne til den store dag, vælg din favorit, og genskab den ved at følge de givne instruktioner.

Men før du vælger din vindende mulighed, skal du huske på, at Belles afgangsfrisure ikke behøver at være kedelig. Ikke alene vil den valgte frisure se super sød ud under enhver festlighed efter ceremonien, men den vil også give et statement under hendes kasket. Den kommer for at komplementere Belles dagens look sammen med et smart outfit og en kjole efter eget valg. Så hvilken frisure ville se bedst ud under hendes kasket? Legesyge bølger er en klassiker, når det kommer til eksamensfrisurer og absolut en mulighed for Belle. Men der er mere! Fortsæt med at spille og opdag de tre andre updos, som vi har forberedt til dig i vores gratis hårspil for piger! Der er sidefletningen, der er både legende og smart på samme tid, der er den lavt drillede hestehale, der perfekt vil komplementere hendes graduate-stil og de snoede pigtails. Følg derefter trin-for-trin instruktionerne og lav den ønskede frisure. For at sikre, at den forbliver på plads hele dagen lang, skal du fiksere de rebelske hårlokker med hårnåle og hårspray.

Godt arbejde, mine damer! Lad os nu hjælpe hende med at finde det bedste outfit at have på til eksamensfestlighederne. Der er nogle smarte kjoler tilgængelige i Belles garderobe, smarte toppe, plisserede nederdele, jakkesætbukser og endda jeans at vælge imellem. Opret et par kombinationer, prøv dem alle og vælg den, du bedst kan lide. Fortsæt dette sjove udklædningsspil med tilbehør til Belles outfit. Blandt de mange forskellige guldsmykker og designertasker kan du også finde buketter med farverige blomster og endda diplomer. Vælg derefter også et lyst makeup- look til vores kandidater. Hvad skal man ellers overveje? Farven på hendes kjole og afgangshætte. Det er en modedesigneropgave, som du vil elske!

God fornøjelse med at spille Graduation Hairstyles -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Graduation Fashion-spil fra Prinxy.app:

  1. BFFs afgangsfest
  2. Min sommermodedagbog
  3. Afgangsfrisurer