Prinsesse Magic Christmas DIY on Prinxy

Spiller Prinsesse Magic Christmas DIY på Prinxy

Historien om Prinsesse Magic Christmas DIY

Julen nærmer sig virkelig hurtigt, og hvis du stadig mangler nogle gaver til at overraske din elskede familie og venner med denne feriesæson, så sørg for at tage et nærmere kig på Princess Magic Christmas DIY- spil til piger. Håndlavede gaver er meget værdsat i år, og med den rette vejledning kan du helt sikkert finde på nogle udsøgte gaver. Er du klar til at begynde at lave nogle?

Kom og vær med til vores yndige prinsesse i dette sjove feriespil for piger kaldet Princess Magic Christmas DIY , og en efter en kan du opdage alle hendes unikke ideer, som du kan forvandle til statement-gaver. Det første du skal lave i dag er en julelampe. Bland majsmel og barberskum for at lave kunstig sne, og følg derefter vores piges trinvise instruktioner for at lave krukkelampen. Når du er færdig, skal du vælge en julehyggelig topper, og din specielle lampe vil være klar til at lyse op i dit yndlingsrum i huset. Godt arbejde, mine damer! Er du klar til den søde opgave, vi har forberedt næste gang?

Julen ville ikke være komplet uden et parti friskbagte småkager, så næste gang laver vi nogle lækre honningkager. Den næste madlavningsspil er inspireret af en tysk opskrift og er helt sikkert den bedste opskrift, du kan prøve. Disse honningkager er fugtige, simpelthen lækre og giver de bedste feriegodbidder. Bag de træformede småkager i ovnen, pynt dem med grøn og hvid glasur, og glem ikke at afslutte din småkagedekoration med nogle farverige drys.

Og endelig vil vores prinsesse lære dig, hvordan du giver de gamle ting et nyt liv. Har du nogensinde forestillet dig, at du kan bruge gamle gamle sokker til at lave udstoppet legetøj? I dag laver vi en julenisse, men du kan lave så meget mere! Du skal blot lime delene sammen, og fuldend din kreation med et stort skæg og en høj hat. Det er det! Du har tre unikke gaver, som helt sikkert vil gøre et godt indtryk.

God fornøjelse med at spille Princess Magic Christmas DIY- spil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre julespil mere, du bør spille næste gang:

  1. Prinsesser i juleland
  2. Ellie kommer hjem til jul
  3. Jul Gingerbread Farvelægning Spil