Halloween Makeup Trends on Prinxy

Spiller Halloween Makeup Trends på Prinxy

Historien om Halloween Makeup Trends

Halloween er næsten her, og nogle af vores yndlings TikTok-influencer har arbejdet med deres makeupartistevner for at opnå de mest forbløffende Halloween-makeup-looks. Vi har samlet tre af de bedste makeup-ideer i vores gratis-at-spille feriespil for piger kaldet Halloween Makeup Trends ! Fra #unicorncore til #fairycore kan du finde noget af det mest trendy Halloween-æstetik i vores spil. Spil det i dag!

Vær advaret, i år bliver Halloween kæmpestort. Med alle de uhyggelige fester aflyst sidste år, i år, kan fashionistaerne ikke vente med at stjæle rampelysene med kunstfærdige, ud-af-denne-verden Halloween-kostumer. Så hvis du ikke føler dig helt klar til at rocke den kommende Halloween-fest, så hold dig til os. I Halloween Makeup Trends- spillet for piger bringer vi 3 Halloween- makeup- looks, og trin for trin vil du lære at genskabe hver af dem. Er du klar til at tage et kig?

Så lad os komme i gang med dette splinternye Prinxy eksklusive Halloween-spil kaldet Halloween Makeup Trends , og vær forberedt på at møde vores tre smukke damer, der byder på spillet. Du kender dem måske slet ikke, men du bør helt sikkert vænne dig til deres ansigter! Kiki, Riri og Regina er tre af vores smukke Clony-piger , og de er her for at stjæle rampelyset. Clony er vores fashionable avatar-maker, og du kan få det på Google Play . Få det i dag, skab dit digitale jeg, og brug din nye avatar overalt på internettet!

Den første Clony-pige du skal møde er smukke Kiki . Hun er TikTok-berømt og en selvproduceret teenartist med en kæmpe passion for #unicorncore. Så hvis du også er forelsket i enhjørningens æstetik og dens farverige og legende vibes, så er Kikis Halloween makeup- look noget for dig. Forbered hurtigt hendes ansigt med tonere og fugtighedscreme, og vær derefter klar til at opdage mulighederne, der er forberedt til Kikis enhjørning Halloween makeup-look. Øjenskyggerne kommer i en lang række smukke pastelfarver, som du kan blande i forskellige kombinationer. Så kan du fortsætte med din makeup-opgave og påføre nogle stykker glimmer på hendes øjne, et lag mascara, blush og en fed læbestiftskygge. Gå ikke glip af Kikis samling af funklende ædelstene, og vælg nogle for at fuldende hendes Halloween-makeup-look. Er du klar til at møde Riri næste gang?

Riri er den anden Clony-pige i vores spil, og hun er en super talentfuld sangerinde med et smukt look, du kommer til at elske. Til dette års Halloween besluttede hun sig for at gå efter et vovet Dia de los Muertos makeup-look, som byder på mørke farver, knoglede ansigtstræk, nogle sofistikerede smykker og hårtilbehør, der blandes sammen, vil skabe et kæbehæmmende Halloween- look. Gå gennem alle de muligheder, vi har forberedt til din rådighed i denne anden makeup-enhed, bliv kreativ, og se, hvilket uhyggeligt Halloween-look du kan hjælpe smukke Riri med at fremvise til festen.

Har du stadig brug for mere inspiration? Så gå ikke glip af det tredje makeup-look, vi har præsenteret i Halloween Makeup Trends- spillet for piger! Den er fra #fairycore-æstetikken, og den har Regina . Hun er vores tredje pige i denne online makeup-serie, en straight As-studerende med et vildt temperament. Hendes Halloween -makeup er inspireret af feernes verden. Med blomsterguirlander, der dækker hendes ansigt og hals, med glitrende øjenskygge og funklende ædelstene, kan Reginas makeup-look være lige så sofistikeret, som du vil!

Kan du lide det udseende, du har fået indtil videre? Det sjove er langt fra slut. Nu er du udfordret til at gå tilbage og blande hver makeup som du ønsker. Tag et billede af din kreation, og del det med dine venner. Hav en god tid med at spille Halloween Makeup Trends -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Halloween-spil fra Prinxy.app:

  1. Halloween Fashionista
  2. Ellie Halloween Trick Or Treat
  3. Halloween i den fortryllede skov