Fashion Box: Glam Diva on Prinxy

Spiller Fashion Box: Glam Diva på Prinxy

Historien om Fashion Box: Glam Diva

I dette helt nye udklædningsspil for piger kaldet Fashion Box: Glam Diva klæder vores smukke pige Bonnie sig ud som en virkelig Barbie i en kæmpe æske. Tryk på play-knappen og deltag i det sjove i dag!

I de seneste måneder er denne modebokstrend blevet vist over hele internettet. Kardashian-søstrene og Beyonce var blandt de første berømtheder, der prøvede livet i plastikmodeudfordringer, og nu er det Bonnies chance for at slå looket. Hun vil gå efter et glam diva-look, og hun har brug for din hjælp til at se fantastisk ud. Er I kvinder klar til et ensartet udklædningsspil ? Så lad os komme i gang med Fashion Box: Glam Diva påklædningsspillet til piger og se, hvilket smart look du kan sammensætte til vores smukke fashionista.

Start med at vise dine makeupartistevner frem. En Barbie-dukkes makeup fremhæves af enestående øjenmakeup, og den suppleres af en supersød pink læbestift. I dette online makeupspil til piger har vi samlet de smukkeste øjenskyggefarver og læbestiftnuancer, som du kan bruge til at skabe enten et romantisk, et glamourøst eller et naturligt look til din smukke virkelige Barbie-dukke. Leg med dine yndlingsfarver, og for at fuldende Bonnies makeup-look, påfør sort mascara og en glitrende blush efter eget valg. Hvad skal man ellers overveje? Et nyt par kontaktlinser vil tilføje noget gnist til hendes endelige look, så sørg også for at vælge et par farverige kontaktlinser.

Når du er færdig med at håndtere Bonnies makeup-look, kan du også gå videre og gennemse hendes glamourøse garderobe! Der finder du masser af glamourøse aftenkjoler og cocktailtoppe, som du kan matche med pailletternederdele, høje hæle og funklende smykker. Mix og match dem, som du ønsker, få Bonnie til at prøve et par looks, og vælg derefter det vindende. En prinsesse diadem og en lille clutch vil perfekt komplementere vores piges dukkelignende look, så sørg for at vælge dem, der bedst komplimenterer hendes look.

God fornøjelse med at spille Fashion Box: Glam Diva online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre modespil   af Prinxy.app:

  1. Prinxy Dress Up Spol tilbage
  2. Prinxy House Of Fashion
  3. TikTok Trends: Kærestemode