Harley lærer at elske on Prinxy

Spiller Harley lærer at elske på Prinxy

Historien om Harley lærer at elske

Denne Valentinsdag har Harley Quinn besluttet, at hun vil forelske sig. Det er kærlighedens sæson, og hun vil gå derud og prøve at date et par drenge. Hun havde fået nok af dårlige drenge, og hun er klar til at prøve noget nyt. Det er en stor udfordring for vores skurk at date royalties og smukke mænd, så hun får brug for din vejledning denne gang. I dette helt nye feriespil for piger kaldet Harley Learns To Love hjælper du Harley Quinn med at få en total makeover og forvandle sig selv fra en grungy pige til en sød pige. Er du klar til at bevise dine færdigheder?

Så lad os komme i gang! Harleys første opgave til jer damer kommer pakket ind i et sjovt makeover-spil , som I kommer til at elske. Det er et skridt, hvor du vil hjælpe denne berømte skurk med at slippe af med sit dristige, grungy look og blive til en sød pige, der kan date smukke Ken eller endda Jack Frost. Så lad os starte med at fjerne hendes makeup-look. Brug bifasisk micellært vand til at fjerne al skurkens makeup på hendes ansigt, og få så de lyserøde og blå farver på hendes hår. Føntør den til en pigefrisure og fortsæt derefter med hendes makeup- look. Trin for trin, påfør noget foundation på hendes ansigt, derefter en varm øjenskyggefarve, en naturlig læbestift og lidt blush. Et skridt mere, og hun er klar til at møde sin første bejler. Er du klar til at tage et kig igennem den pigegarderobe, vi har forberedt til den nye Harley Quinn?

Så skynd dig at spille vores online Harley Quinn- påklædningsspil til den næste pige. Hendes nye garderobe var fyldt med slik-inspirerede farver og pigedetaljer, trendy sko og masser af smarte accessories, som du kan bruge i uendelige kombinationer. Så lad os få hende til at prøve et par looks. Klæd hende på i alle dine yndlingskjoler, eller miks og match flæsede toppe, crop-toppe og elegante bluser med brede nederdele, højtaljede bukser eller smukke tutu-nederdele. Vælg det vindende look og fuldend det med et par højhælede sko, en minitaske og metalliske smykker. Endelig er hun klar til at vælge en dato. Hvem skal være hendes Valentine, og hvor skal de date?

Det er noget, vi skal finde ud af næste gang, men ikke før vi analyserer Harleys muligheder. Ken, Jack Frost og Flynn er de tre smukke drenge, der er villige til at fejre denne Valentinsdag sammen med vores #softgirl Harley Quinn, så hjælp hende med at vælge sin date. Dernæst skal du beslutte dig for et sted, hvor de skal tilbringe dagen sammen og så være klar til at opleve spændingen ved en første date. Spil dette underholdende Harley Quinn kyssespil online på Prinxy.app og hjælp din yndlingsskurk og hendes smukke kæreste med at fylde kyssemeteret uden at blive fanget af nysgerrige øjne.

God fornøjelse med at spille Harley Learns To Love -spil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Lignende spil

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Valentinsdag-spil fra Prinxy.app:

  1. Min hemmelige valentin
  2. Princess Be My Valentine
  3. Eventyr vs skurk Valentinsdag