Frozen Princess Christmas Celebration on Prinxy

Spiller Frozen Princess Christmas Celebration på Prinxy

Historien om Frozen Princess Christmas Celebration

I år er du inviteret til at tilbringe vinterferien i Frozen Arendelle! Hvor spændende er det, piger? Elsa og Jack Frost, Anna og Kristoff gør sig klar til at fejre jul sammen. Vi vil gerne sikre os, at det bliver en mindeværdig en, vil du hjælpe dem gennem de sidste forberedelser? Kom og vær med til dine yndlings Disney-prinsesser i at komme i gang med Frozen Princess Christmas Celebration -spillet for piger, og se, hvilke fantastiske ferielooks du kan sammensætte til de royale par!

Lad os starte med disse søstres makeup- looks. Begge søstre, Elsa og Anna, er til naturlige looks denne vinter, så blandt det imponerende udvalg af pastel-øjenskygger og læbestiftfarver kan du finde nogle naturlige blushes, som perfekt vil fuldende deres festlige looks. Fortsæt derefter med næste fase i dette online Frozen Game, som er et sjovt udklædningsspil . I Anna og Elsas garderobe kan du finde et bredt udvalg af juletøj. Der er snefnugstrikkede midikjoler, der er grimme juletrøjer, underdele og slikfarvede smykker, som du kan bruge til at komplementere de valgte outfits. Fortsæt derefter med at vælge nogle matchende outfits til deres kærester. Elsa og Anna sørgede for, at Jack og Kristoff vil byde vinterferien velkommen med stil, så de købte nogle unikke tøj med ferietema til dem. Tjek dem alle sammen og beslut, hvad de skal have på i år!

Når du er færdig med at vælge deres outfits, kan du slutte dig til de kongelige par til julekarnevallet. Her har de udarbejdet en sjov dekorationsopgave , som du kommer til at elske. Sammen med disse berømte par kan du dekorere snemanden og et smukt juletræ!

Glædelig jul og hav en god tid med at spille Frozen Princess Christmas Celebration -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre julespil mere, du bør spille næste gang:

  1. Ellies ferieplaner
  2. Ellie And Ben: En perfekt jul
  3. En magisk jul med Eliza og Jack