Baddie Billie Evolution on Prinxy

Spiller Baddie Billie Evolution på Prinxy

Historien om Baddie Billie Evolution

Billies andet album er ved at komme på markedet, så vi fejrer dets lancering med dette fantastiske udklædningsspil for piger kaldet Baddie Billie Evolution . I den gennemgår vi fire af Billies ikoniske looks. I hver fase vil I piger skabe outfits inspireret af den mode, hun bar, mens hun havde en bestemt hårfarve. Så er du nysgerrig efter at opdage de fire ikoniske looks, vi præsenterede i vores Prinxy-spil? Så lad os komme i gang!

Vi starter rejsen med et af vores teams yndlingslooks, platinsølvhåret. Det var en fase i hendes liv, hvor minimalisme og monokrome outfits i lyse farver regerede hendes udseende, og det er det, du kommer til at se i den første enhed af vores berømtheds-påklædningsspil til piger. Set i en minimalistisk baggrund, som du måske genkender fra videoen til hendes sang "Copycat"-video, venter en hvid-gråhåret Billie Eilish på at blive klædt ud i dit yndlings monokrome sæt. Hvad skal du vælge til hende? Se det brede udvalg af toppe og underdele igennem, og vælg dit foretrukne matchende sæt til at klæde hende på. Tilbehør derefter dit udvalg med seje solbriller og nogle overdimensionerede negle. Er du klar til noget mere?

Så tryk på næste, og lad os se, hvilket fantastisk oversize outfit du kan købe til en blåhåret Billie. Den garderobe, vi har klargjort til din rådighed i den anden enhed af vores udklædningsspil til piger, er styret af hvid, sort og blå. Mix og match dem, som du ønsker, og forny det endelige look med overdimensionerede kædehalskæder og store ringe. Dernæst har du at gøre med en af Billies mest ikoniske frisurer. Den neongrønne og sorte frisure er den næste i rækken, og jeg er allerede spændt på at se, hvilket neonoutfit du skal vælge til hende. I denne tredje enhed af vores modespil bringer vi en ny garderobe, som du kan lege med. Outfitterne er inspireret af dem, Billie bar til forskellige begivenheder, nogle af dem kommer i almindelig grøn, sort og hvid, og andre er dækket af komplekse designerprints. Få hende til at prøve forskellige kombinationer, vælg den vindende, og afslut Billies look med et par lange negle i en neongrøn farve.

Den fjerde påklædningsenhed er inspireret af Billies seneste hårlook, og den afslører en bleget blondine Billie Eilish. Forvandlingen kommer til at afsløre en ny fase i Billies liv, da hun finder sig selv lykkeligere end nogensinde. Til denne fjerde påklædningsenhed har vi forberedt nogle feminine looks i pastelfarver og stramme beklædningsmuligheder, der ikke ligner det, hun plejede at have på før. Find på noget smukt til hende!

PS Vi har dækket alle trinene i Billies hårmakeover i vores spil Billie Blonde Transformation , hvorfor spiller du det ikke næste gang?

God fornøjelse med at spille Baddie Billie Evolution -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre berømthedsspil fra Prinxy.app:

  1. Teenage berømthed rivalisering
  2. Celebrity Stardom Fashion
  3. Celebrity glamourøs livsstil