Tianas forårsgrønne bryllup on Prinxy

Spiller Tianas forårsgrønne bryllup på Prinxy

Historien om Tianas forårsgrønne bryllup

Prinsesse Tiana har altid ønsket at blive gift på en grøn forårsdag, og i dag er hendes barndomsdrøm ved at gå i opfyldelse! Hendes prins giver hende hendes drømmebryllup, og hun kan ikke vente med at gå ned ad gangen for ham. Hendes kærester, Ariel og Elsa, er hendes brudepiger, og jer damer er også inviteret til at deltage i hyggen. Vil du hjælpe prinsesse Tiana med at få sit brudelook på i dette gratis påklædningsspil for piger kaldet Tiana's Spring Green Wedding ?

Som du måske allerede ved, er Tianas yndlingsfarve forårsgrøn, så derfor valgte hun og Naveen den som deres bryllupsfarve. De har allerede etableret alle detaljerne om deres bryllupsdag, og du skal bare pynte bruden og hendes brudepiger. Er du klar til at komme i gang? Den første, der opdager dine evner som moderådgiver, er prinsesse Ariel ! Gennemse alle udvalget af elegante kjoler, og vælg din favorit at klæde hende ud med. Den kan være lang eller kort, printet eller i en flot pastelfarve. Klæd Ariel op i dem, du bedst kan lide, vælg din favorit og sæt den derefter med designerhæle, en elegant clutch og nogle smykker. Til Elsa skal du vælge en stropløs grøn kjole og en fancy fascinator for et komplet look.

Dernæst er det tid til at klæde vores rødmende brud på. Heri   prinsessespil for piger, hendes lange brune hår er allerede blevet stylet i en afslappet knold, så du kan fokusere på hendes brudekjole. Udvalget af brudekjoler til din rådighed i dette bryllupsspil er ganske imponerende. Blandt alle de hvide kjoler kan du finde nogle skønne grønne kjoler, der følger temaet udvalgt til Tianas bryllupstema. Hvilken vil du vælge? Suppler den valgte brudekjole med et delikat slør, en grøn buket og funklende smykker.

God fornøjelse med at spille Tiana's Spring Green Wedding -spil for piger online på Prinxy.app!

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre bryllupsspil fra Prinxy.app:

  1. Prinsesse bryllup transformation
  2. Nu og da: Prinsessebryllup
  3. Nu og da: Ellie bryllupsdag