Hassel og mors opskrifter: Chokoladetorte on Prinxy

Spiller Hassel og mors opskrifter: Chokoladetorte på Prinxy

Historien om Hassel og mors opskrifter: Chokoladetorte

Hazel og mor har travlt i køkkenet i dag. De er ved at prøve en helt ny opskrift. Bagning er deres yndlingsaktivitet, og denne gang er de i humør til noget sødt! De bager en lækker chokoladetorte, der er superrig, fugtig og lavet med smørcreme, kokoscreme eller frugter. Du kan deltage i det sjove og lære sammen med Hazel af hendes talentfulde mor, hvordan du laver denne lækre dessert på egen hånd. Så er du klar til at prøve det? Så kom i gang med Hazel And Mom's Recipes: Chocolate Torte madlavningsspil for piger, og lær hvordan du laver denne lækre dessert på egen hånd!

Før noget andet skal du og Hazel finde alle de nødvendige ingredienser. Hazels mor har udarbejdet listen med alt, hvad hun skal bruge, så du skal bare kigge alle køkkenskabe og køleskabet igennem og få øje på dem alle. Kan du finde dem alle, inden tiden løber ud? Når du har alt forberedt, kan du komme i gang med bage-sessionen. Husk, at der er fire hovedstadier, du skal gennemføre, mens du spiller Hazel And Mom's Recipes: Chocolate Torte madlavningsspillet for piger online på Prinxy.app! Gennemfør dem alle for at lære, hvordan man laver chokolade-torten sammen med disse to ikoniske figurer.

Lad os derefter lave kagedejen. Følg trin-for-trin instruktionerne og bland de tørre ingredienser i den rigtige rækkefølge. Tilsæt æggeblommerne, derefter æggehviderne, og bland det hele godt med en silikonespatel. Det er vigtigt at undgå den elektriske mixer på dette tidspunkt. Ellers mister æggehviderne deres elasticitet, og kagen bliver ikke så luftig. Kom dejen over i en kageplade, og bag kagen i den forvarmede ovn i 30 minutter. Lad køle af og lav imens tærtefyldet.

De valgte kokoscremefyldet til denne kage. For at gøre det skal du kende bain-marie-teknikken, men bare rolig piger, det er nemmere end du måske tror. Sæt en skål med kokosmælk og gelatine på en gryde med kogende vand, og pisk forsigtigt, til det er cremet og tykt. Tilsæt cremen mellem kagelagene, og tag dig så tid til også at pynte chokoladetorten.

Nyd at spille Hazel And Mom's Recipes: Chocolate Torte madlavningsspil for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre mere bagespil, du bør tjekke ud:

  1. Kittys bageri
  2. Milkshake cafe
  3. Bagning overraskelse