Glamour #BeachLife on Prinxy

Spiller Glamour #BeachLife på Prinxy

Historien om Glamour #BeachLife

Fra afslappet pige-looks til glamourøse strandfester, chic badetøj tager over, og vi piger er her for at forvandle dem til fængslende sommerlooks. Er du klar til at rocke denne sommer? Vores pige Olivia er her for at lære dig nogle af deres tips og tricks, så start påklædningsspillet Glamour #BeachLife for piger, og se, hvordan du kan bære søde badedragter hele dagen lang!

Er du klar til at starte din sommer ? Først vil Olivia lære dig, hvordan du integrerer dine farverige badedragter i dit afslappede look. Hun handler om en farvestrålende garderobe til sommeren. Hun har alt fra badetøj til søde farveblokerede toppe, flæsede kjoler og meget mere! I Olivias garderobe finder du et stort udvalg af hæklede grime bikini toppe, som du kan matche med denimshorts, flæsede toppe, som du kan bære sammen med hørbukser, knudrede t-shirts og a-line silke nederdele. Og det er ikke alt! Hun har også et imponerende udvalg af sommerkjoler i lysegrønt, mango og blomsterprint. Efter denne inspirerende moderejse med Olivia kan du udstyre det endelige outfit med solbriller, smykker og en sød lille pung. Nu er det tid til noget mere modesjov!

Dernæst, mens du fortsætter vores modespil for piger, graver vi mere gennem Olivias fantastiske udvalg af moderigtigt strandtøj. Vent at se, hvad hun gemmer i det! Fra badetøj med stropper, der fås i mange lyse farver, til flæsede bikinier og søde crocket-badedragter, der er så trendy denne sommersæson, kan du finde på en hvilken som helst blanding, du ønsker. Så glem ikke at kigge gennem hendes udvalg af badedragter i ét stykke. Cut-outs laver de fedeste badedragter på planeten, men en-skulder badedragter er også med til at tjekke ud. Fuldend Olivias strandlook med en overdimensioneret stråhat, solbriller og strandinspirerede smykker. Er du klar til at fortsætte din rejse med en ny udklædningsudfordring ?

Strandfester er altid sjove, og denne gang er den glamourøse Olivia dronningen af det. Hjælp hende med at vælge et sødt outfit til denne sammenkomst på stranden, og pynt det derefter med tilbehør som øreringe, halskæder og solbriller for at få hende til at se mere udsøgt ud. Matchende sæt lavet af læder, pailletter eller blonder er en god mulighed for en fest på stranden, men der er også nogle smarte kjoler, som du ikke vil gå glip af. Tjek alt hendes tøj og tilbehør, der er tilgængeligt i Olivias festgarderobe , og vælg det vindende look.

Sidst, men ikke mindst, rådgiv hende om det rigtige makeup-look. Gå videre, opdag den seneste enhed i dette fantastiske makeup-spil til piger, og test dine makeupartistfærdigheder derefter. Åbn hendes makeup-sæt og leg med den farvestrålende øjenskygge, den blanke læbestift og de naturlige blush-muligheder, og skab et glødende makeup-look, der passer til alle de outfits, du har valgt til hende i dag!

God fornøjelse med at spille Glamour #BeachLife -påklædningsspillet online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre sæsonspil fra Prinxy.app:

  1. Ibiza Pool Party
  2. Sommer æstetik
  3. Sommer blomsterprint