Bloom Fantasy vs Reality on Prinxy

Spiller Bloom Fantasy vs Reality på Prinxy

Historien om Bloom Fantasy vs Reality

Slut dig til en af dine yndlings Winx Club-feer i dette online udklædningsspil for piger kaldet Bloom Fantasy Vs Reality , og se, hvilke fantastiske looks du kan sammensætte til denne smukke rødhårede fe. Dette tegneseriespil portrætterer Bloom på en ny og realistisk måde, hvor anden del af spillet er fokuseret på heltindekarakteren fra den berømte tv-serie på Netflix. Er du klar til at deltage i det sjove?

Du starter det sjove med den klassiske Bloom-fe fra Winx Club- tegnefilmene . I denne første udklædningssession slutter du dig til den smukke bevingede fe på Alfeas magiske skole, og her får du hjælp til at vælge sit udseende til en ny dag. Du bør starte med at lægge hendes makeup, så skal du hjælpe hende med at finde sig selv en ny frisure, og derefter kan du klæde hende på. I Blooms fantasy-garderobe vil du finde nogle af de mest farverige fekjoler, du nogensinde har set. Der findes dejlige flæskekjoler i en blanding af dejlige pastelfarver, der er lange gulvfejende gallakjoler, der er glitterdryssede strøg, fantastiske hæle og et imponerende udvalg af slikfarvede smykker at vælge imellem. Mix og match dem, som du ønsker, og kom op med et farverigt outfit til vores smukke fe. Fuldend derefter hendes fe-look med et farverigt par gennemsigtige vinger. Er du nu klar til at opdage vores heltinde fra den næste tv-serie?

På den næste side af spillet vil du finde teenageren Bloom, som forsøger at tilpasse sig livet i den anden verden. Her skal hun lære at kontrollere sine magiske kræfter, og oh boy, det er super svært for hende at gøre. Som en normal teenager har Bloom en super chik garderobe styret af alt, hvad der er trending i butikkerne. Hun har masser af bluser med rullehals at vælge imellem, hættetrøjer, jeans, også leggings! Men hvis du gerne vil have et mere feminint look til vores pige, så miks og match en kjole med blomsterprint med en smart læderjakke eller med en oversized strikcardigan. Glem ikke at lave hendes makeup- look næste gang. Før du får chancen for at se dine kreationer, bliver du udfordret til at fuldføre makeup-trinnet. Kan du klare det?

God fornøjelse med at spille Bloom Fantasy Vs Reality påklædningsspillet for piger online på Prinxy.app!

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre Fairy Games fra Prinxy.app:

  1. Fe prinsesser
  2. Tooth Fairy livsstil
  3. Fairy's Magical Makeover