TikTok blomstertrends on Prinxy

Spiller TikTok blomstertrends på Prinxy

Historien om TikTok blomstertrends

Denne sommer ser ud til at være et strejf af blomster, hvad angår makeup-trends. I dagens TikTok Floral Trends- spil vil du opdage denne livlige sommertrend og lære, hvordan du skaber tre forskellige blomsterlooks til dine yndlings Clony Girls!

Er du klar til at tage et kig? Vi hos Prinxy.app handler om blomsterlooket og elsker det så meget, at vi har tre #FloralTrends makeup-looks mere, der udkommer til sommer. Den første har Kiki, en talentfuld kunstner, som vil lede dig gennem hendes makeup-look med enhjørning-tema inspireret af disse fantasivæsners magiske verden. Det er nemt at genskabe hendes makeup-look, du skal følge et par grundlæggende makeup-trin, og du vil være klar til at imponere alle dine venner til den kommende strandfest. Eksperimenter med forskellige nuancer af øjenskygger og bland dem i endeløse kombinationer. Tilføj derefter noget glitter oven på hendes øjne, og påfør mascara, blush og en fed læbestiftskygge for at fuldende hendes look. Glem ikke at vælge nogle funklende ædelstene, der vil tilføje en fantastisk prikken over i'et til din kreation!

Godt arbejde, mine damer! Lad os nu skynde os og slutte os til Olivia næste gang. Hun kunne også bruge din hjælp, men husk på, at hendes udfordring ikke er dit gennemsnitlige makeup-spil   for piger. Med så fantastiske dukkelignende funktioner og en fantastisk sans for stil er Olivia her for at vise dig, hvad hun har i sit sæt. Fra flimrende øjenskyggemuligheder til glødende highlighter-muligheder, pigeklistermærker og TikTok-trending-tilbehør, Olivias makeup-look er skrigende originalitet. Få Olivia til at blive farverig med et pink og gult look eller giv hende et urbant, trendy look med rød og hvid øjenskygge. Fuldend Olivias trendy look med fed mascara og nogle glitrende ansigtsklistermærker. Når du har skabt et mesterværk på hendes ansigt, skal du vælge noget tilbehør, der vil komplementere hendes look.

Håber du er klar til noget mere vi fortsætter med Reginas makeup session med det samme! Hun er så klar til at prøve et nyt look, er du også? Denne gang vil hun prøve koldfarvet makeup, og du får chancen for at vælge mellem en masse isblomstdesigns, kronblade og glitrende ædelstene, dem, der ser bedst ud på hende. Gennemgå alle de muligheder, vi har forberedt til din rådighed i denne tredje makeup-enhed, vær kreativ, og se, hvilket sommer-makeup-look du kan sammensætte til vores skønne pige her.

God fornøjelse med at spille TikTok Floral Trends online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre TikTok-spil fra Prinxy.app:

  1. TikTok Supermodeller
  2. TikTok flettede frisurer
  3. Crypto Gals TikTok Fashion