Forberedelse til Thanksgiving Party on Prinxy

Spiller Forberedelse til Thanksgiving Party på Prinxy

Historien om Forberedelse til Thanksgiving Party

Sluk, slurk! Det er Thanksgiving Day , og som hvert år er det unge Emily, der står for Thanksgiving-middagen. Hendes venner og familie vil snart begynde at ankomme, og der er stadig et par ting, der kræver hendes opmærksomhed. Vil du hjælpe hende med de sidste forberedelser? Slut dig til at komme i gang med dette feriespil for piger kaldet Thanksgiving Party Prep , og hjælp smukke Emily med at overraske sine gæster med en perfekt middag!

Først og fremmest skal du passe på hendes ferieudseende. Efteråret er Emilys yndlingssæson af dem alle! Hun elsker efterårsdufte og farver, og at lægge sine daglige outfits i lag er hendes yndlingsaktivitet. I dette udklædningsspil for piger er du Emilys personlige moderådgiver, og du får lov til at overraske hende med et unikt look, der passer til den Thanksgiving-middag, hun er ved at gøre klar til. I denne anledning vil hun bruge det udvalg af tøj og tilbehør inspireret af pilgrimstøjet. Gennemse hendes imponerende samling af sweaterkjoler, dejlige bluser med juleprint, underdele og tilbehør, mix og match dem og sammensæt Emilys look til Thanksgiving-middagen. Fuldend det valgte outfit med et lækkert makeup- look i efterårsfarver og en ny frisure. Hun ser godt ud, gør hun ikke? Lad os nu hjælpe Emily med at håndtere middagsmenuen!

Hun har masser af lækre retter på sin liste i år, så sørg for at spille dette sjove madlavningsspil til slutningen for at opdage dem alle. Sørg for at vaske dine hænder først, smøg derefter ærmerne op, og lad os starte madlavningssessionen. Begynd med at tilberede smørret med smag. Det er Emilys hemmelige ingrediens til den traditionelle middag. Ifølge vores amatørkok forhindrer smør kalkunen i at tørre ud, og det giver også en lækker smag til grøntsagerne, der ledsager kalkunen. I piger bør følge Emilys madlavningsinstruktioner trin for trin og lære at lave hendes signaturret på egen hånd. Godt arbejde, mine damer! Er du klar til noget mere? Emilys Thanksgiving-middag ville ikke være komplet uden den traditionelle græskartærte. Hun har denne opskrift fra sin bedstemor, og den er blevet en af familiens yndlingsdesserter. Emily laver faktisk denne tærte meget ofte i løbet af efteråret, men på Thanksgiving, med alle de kære sammen, smager den bedre. Stjæl nogle tips og tricks fra hende, og prøv så denne opskrift hjemme med din mor!

Sidst men ikke mindst er det tid til at dække det festlige bord. Skynd dig, Emilys gæster er ved at ankomme! Håndter denne designeropgave, mens du fortsætter med at spille dette feriedekorationsspil for piger, og hjælp med at dekorere bordet så flot, som du kan. Vælg festlige tallerkener og skinnende bestik, vælg servietter i dine yndlingsfarver, og glem ikke at tage den lækre kalkun med på bordet. Vælg derefter tilbehøret til denne lækre ristede kalkun, og hjælp derefter Emily med at skrive sin årlige Thanksgiving-note. Hun lavede en tradition for at skrive for det, hun er taknemmelig for hvert år. Hvad med dig? Hvad er du taknemmelig for i 2020?

Glædelig Thanksgiving, og hav en god tid med at spille Thanksgiving Party Prep -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre flere Thanksgiving-spil, du bør tjekke ud:

  1. Ellies hyggelige efterårsdufte
  2. Prinsesser Thanksgiving Day
  3. Black Friday: Shopping Mania