Monsterella Fantasy Makeup on Prinxy

Spiller Monsterella Fantasy Makeup på Prinxy

Historien om Monsterella Fantasy Makeup

Brænd ind i den uhyggelige verden af Monsterella Fantasy Makeup , et makeup-spil med dine yndlings Monster High-karakterer, der blander dikkedarer med skræk. Forbered dig på at kaste dine kreative stylingsformele på vores tre ikoniske damer - Frankie Stein, Clawdeen Wolf og Draculaura, og fremvis din uhyggelige-chic kreativitet.

I den første enhed er din muse den elektrificerende Frankie Stein. Sæt kreativiteten i gang ved at påføre øjenskygge, mascara og læbestift, der skriger 'smukt uhyggeligt'. Men hvorfor stoppe der? Sæt stilbaren højt med en trendsættende frisure, fashion-forward toppe, komplementerende tilbehør og hendes karakteristiske frygtindgydende ar. Et røget øje og neonlæber vil give denne diva en chokerende fantastisk makeover.

Dernæst venter den fantastiske Clawdeen Wolf på din magiske berøring. Form hendes look med et udvalg af hyleværdig øjenskygge, voldsom mascara og lækker læbestift. Top det af med en frisure, der hyler 'fabelagtigt voldsomt', trendy toppe og uhyggelige tilbehør. Gå modig med et smaragdgrønt øje og et glimt af gotisk-rosa læbestift for at kanalisere hendes vilde side.

I den sidste enhed skal du træde ind i Draculauras charmerende verden. Fremhæv hendes vampyragtige skønhed med fængslende øjenskygge, mystisk mascara og en fed læbestift. Sæt hendes look sammen med frisurer, der skriger helt fantastisk smukke, toppe, der smigrer hendes monstrøse appel, og tilbehør, der tilføjer en fejlfri prikken over i'et. Vælg en bær-infunderet øjenskygge og en skarp, blodrød læbestift for et fascinerende, vamp-chic look.

Bliv klar til at forskønne Monster Highs fineste i Monsterella Fantasy Makeup -spillet til piger. Lad os blande sjov med skræk, Monsterella-stil!

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre makeup-spil fra Prinxy.app:

  1. Barbiemani
  2. Øv på mig
  3. Mermaidcore Makeup