Magisk ponypleje on Prinxy

Spiller Magisk ponypleje på Prinxy

Historien om Magisk ponypleje

Gør dig klar til at bevise dine evner til pleje af enhjørninger, mine damer! En af dine yndlings enhjørningsponyer fra My Little Pony Friendship Is Magic har brug for din hjælp i dag! Hun er såret og beskidt og har brug for nogen til at hjælpe hende! Kan du? Kom og vær med i Twilight Sparkle i dette online kæledyrsspil for piger kaldet Magical Pony Care !

Twilight Sparkle er en prinsesse, og rodet udseende er ikke hendes ting. Hun havde det sjovt, selvom hun legede med sin kæle-ugle ved navn Owlowiscious, og nu skal den farverige enhjørningspony slippe af med snavs og overfladiske skader. Skynd dig, kom med hende i gang med kæledyrsspillet Magical Pony Care for piger, og trin for trin, tag dig af din yndlingsponyfigur.

Start med at fjerne bladene fra hendes pels. Brug en pincet, vælg dem én efter én, og træk dem til bakken. Så forkæl den yndige lilla pony med et varmt boblebad. Brug varmt vand og delikat shampoo til at vaske hendes krop, tør hende derefter tør med et håndklæde, og føntørre hendes hår. Dernæst skal du passe på hendes ører. Du bør rense dem med en vatrondel for at holde dem tørre og for at undgå yderligere øreinfektion. Børst derefter Twilights korte hår, rens hendes fødder, og udskift hendes knækkede hove med nye hove. Med denne sidste opgave er plejeprocessen fuldendt. Nu kan du også vise dine dyrlægefærdigheder!

Som Twilight Sparkles personlige læge skal du tage dig af hendes blå mærker. Du bør også sørge for, at hun er sund og klar til et nyt eventyr. Brug et stetoskop til at tjekke hendes hjerteslag, mål hendes temperatur, giv hende nogle smertestillende medicin for at hjælpe hende med at håndtere smerten, og hæld nogle øjendråber i øjnene for at rense hendes syn. Påfør en magisk drik på hendes blå mærker for at slippe af med dem, desinficer ridserne én efter én, og glem ikke at påføre farverige plaster over hvert snit. Afslut dine dyrlægeopgaver ved at give Twilight en vaccine. Det ser ud til, at hun har sprunget en over. Hun har det meget bedre nu! Er du klar til det næste?

Nu hvor Twilights sår er helet, kan du overraske hende med en kongelig fest! Giv hende nogle gulerødder og frugter at spise og noget vand at drikke. Sidst men ikke mindst bliver du udfordret til at håndtere hendes dagens look. På den næste side i dette online Twilight Sparkle -påklædningsspil kan du vælge blandt et udvalg af genstande og funklende tilbehør, dem du bedst kan lide til vores smukke enhjørningspony!

God fornøjelse med at spille Magical Pony Care -spillet for piger online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er yderligere tre kæledyrsspil, du bør tjekke ud:

  1. Prinsesser Kæledyr Maker
  2. Mirunas eventyr: Dyrlæge
  3. Superstar Kitty Fashion Award