Princess First College Party on Prinxy

Spiller Princess First College Party på Prinxy

Historien om Princess First College Party

Tre af dine yndlingsprinsesser er lige ved at vænne sig til universitetslivet. Elsa, Ariel og Rapunzel er førsteårsstuderende på det samme college, og for at præsentere sig selv skal de til deres første college-fest, der ser forbløffende ud. Kom og hjælp dem med at komme i gang med Princess First College Party- udklædnings- og designspillet til piger!

Disse BFF'er er heldige at studere på det samme college, men som nytilkomne har de meget at lave. Heldigvis er hver ny ting i denne nye verden et eventyr for vores smukke prinsesser. Og hvad bliver den første opgave? For at pakke alle tingene ud, selvfølgelig. Det ser ud til, at Ariel og Elsa skal dele deres kollegieværelse. Ingen måde! Det her bliver super sjovt! Giv din hjælpende hånd til prinsesser og få alt til det rigtige sted. Hæng nogle af deres yndlingsbilleder på væggen og gør så rummet hyggeligere med en guirlande af pærer. Når du er færdig med denne del, får du en overraskelse.

Rapunzel er her for at invitere pigerne til deres første collegefest nogensinde. Det første indtryk er det stærkeste, og vores prinsesser vil gerne se deres bedste ud. Fortsæt med at spille dette online prinsesse-udklædningsspil , og hjælp de tre venner med at finde de bedste festoutfits og tilbehør. Tjek alle de outfits, de har i deres modegarderobe, for at skabe et stilfuldt look. Og glem ikke at tilføje noget tilbehør også! Takket være din hjælp vil disse piger gøre et godt indtryk på deres første dag som collegepiger.

Hav en god tid med at spille Princess First College Party-udklædningsspillet online på DressUpWho.com

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse kategorifanerne i dette online udklædningsspil for piger

Lignende spil

Her er tre flere college-spil, du bør tjekke ud:

  1. Eliza og Goldie College Girls
  2. Prinsesse Og Prins College Fest
  3. Prinsesser: College Girls Night Out