LOL overraskelse OMG Style Studio on Prinxy

Spiller LOL overraskelse OMG Style Studio på Prinxy

Historien om LOL overraskelse OMG Style Studio

Træd ind i Style Studio, påklædningshotspottet i den blændende verden af LOL Surprise! OMG™. Mode har aldrig været sjovere! Dette spil sætter fokus på fire af dine yndlingssuperstjerner - den smarte Royal Bee, den finurlige Neon Licious, den blændende Lady Diva og den hippe Swag. Style atten andre fan-favorit dukker sammen med disse fashionistaer, som længes efter dit kreative touch!

Hver LOL overraskelse! OMG Style Studios mission kalder på dit unikke modegeni - klæde dukkerne på i trendy stilarter, få likes på sociale medier, og bevis dine modefærdigheder. Er du ikke fan af at følge de nyeste trends? Bryd formen og skab din unikke stil ud fra mange tilgængelige modevarer. Tag din passion for mode til det næste niveau, og udforsk alle modeudfordringerne i dette online påklædningsspil for piger !

Og hvad er en glam-transformation uden et fotoshoot? Posér dine dejlige dukker, tag det perfekte billede, og vis dine utrolige stylingevner. Men det sjove stopper ikke der - fordyb dig i de energiske beats fra det officielle Fierce-album, der giver den ultimative baggrund for denne modefest. Er du nu klar til at tage modeverdenen med storm i Style Studio?

God fornøjelse med at spille LOL Surprise OMG Style Studio -spillet for piger online hos Prinxy

Spilkontrol

  • Brug din mus til at gennemse alle mulighederne i dette online spil for piger.

Hvis du kan lide dette spil, kan du også prøve andre modespil :

  1. Skøjteløbsballerina
  2. BFFs Luxury Loungewear
  3. Valentinsdag par Date