Sød Dragon Recovery on Prinxy

Spiller Sød Dragon Recovery på Prinxy

Historien om Sød Dragon Recovery

Dine kæledyrsplejefærdigheder er nødvendige i dag online på Prinxy.app! Vi har en legende drage, der kom ret hårdt til skade i sin seneste flyvetime, og som har brug for al din lægehjælp. Kom og vær med ham i Cute Dragon Recovery kæledyrsspil for piger, sæt dine veterinærevner på prøve, og pas godt på hans skadede krop!

Denne babydrage har ikke meget erfaring med at flyve i store højder. I dag ville han udfordre sig selv, men desværre mistede han kontrollen over sin krop, og han faldt hårdt og ramte alt på vej mellem himlen og jorden. Nu er det her, dine kæledyrsdyrlægefærdigheder er nødvendige i dette online dragespil for piger. Tryk på startknappen, vurder skaden, og begynd at tage dig af alle skaderne ved at anvende den mirakuløse behandling. Fjern de trægrene, der forblev fanget i hans krop, og tag derefter hånd om snittene ved at behandle dem med kølende myntecreme. Hans hale ser også lidt rystet ud, så sørg for at pakke den ind i en bandage, så den kommer sig hurtigere. Dernæst skal du give ham en injicerbar beroligende medicin for at hjælpe ham med at klare smerten forårsaget af faldet.

Tag ham nu med hjem og gør dig klar til at opdage en ny udfordring i dette online kæledyrsplejespil. Forkæl din nye ven med et varmt boblebad og et helt nyt outfit. Det lyder måske kompliceret at klæde sig ud en drage, men gå ikke glip af denne sjove mulighed for at klæde ham i et virkelig funky outfit. Et farverigt outfit vil muntre ham op, så bare gennemse det imponerende udvalg af t-shirts og underdele, prøv forskellige kombinationer og vælg den vindende. Tilbehør den med et par nye vinger og en hale efter eget valg. Ved du, hvad der vil hjælpe med at fremskynde helingsprocessen? Et lækkert hjemmelavet måltid, så vær forberedt på at fuldføre alle trinene i den næste madlavningssession .

I vores virtuelle køkken finder du alt hvad du behøver for at tilberede et lækkert måltid til dit babykæledyr. Han har lyst til nogle lækre tacos, men heldigvis kan du tilberede dem rigtig hurtigt. Svits blot det hakkede kød med friske grøntsager, og tilbered derefter taco-pitaen. Sæt det hele sammen og server retten til din sultne drageunge. Din kæledyrsopgave er fuldført, når dit kæledyr har det bedre og er i humør til endnu en træningssession.

Hav en vidunderlig tid med at fuldføre alle udfordringerne i Cute Dragon Recovery- kæledyrsspillet for piger.

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er yderligere tre GRATIS kæledyrsspil, du bør tjekke ud:

  1. Mirunas eventyr: Dyrlæge
  2. Unicorns fødselsdagsoverraskelse
  3. Enhjørninger og drager puslespil