Julefest frisurer on Prinxy

Spiller Julefest frisurer på Prinxy

Historien om Julefest frisurer

Julen er allerede her, og smukke Lucy kan ikke vente med at samles med sine venner og fejre den med stil. Hun står for at holde julefesten i år, og hun glæder sig til at begynde at byde sine første gæster velkommen! Juletræet og pynten er oppe, hun skal bare passe på sit udseende, så er hun klar til at byde de første gæster velkommen. Vil du hjælpe hende? Lucy har lidt travlt, og en hjælpende hånd er tiltrængt, så kom og vær med til at komme i gang med spillet Julefestfrisurer for piger!

Den første opgave, du skal udføre i dette online feriespil for piger, er hårstylingopgaven. Start med at vaske hendes hår med en shampoo for at rense det op, brug en balsam til at løse det ud, og en hårmaske til at fugte det. Skyl derefter det sidste produkt, føntør og børst det. Dernæst kan du style det som du vil! Der er pandehår, fletninger, krøller eller boller. Du får stylet hver del af håret separat, så du kan tilpasse looket, som du vil. Så kan du farve håret rødt eller hvidt for virkelig at være i julestemning, du kan gøre hende til en brunette eller en blondine, eller du kan være mere modig og tilføje nogle grønne spidser eller nogle lilla. Du kan designe enhver frisure i dette gratis hårspil for piger! Lad os nu gå til næste fase af spillet og hjælpe hende med at håndtere hendes festudseende!

Er du klar til at bevise dine makeupartistevner næste gang? Lucy vil gerne imponere med flotte looks, og i dag kan du hjælpe hende med at imponere med fed makeup . Brug mørke og glitrende farver til hendes øjenskygge, og vælg derefter en læbestift, der matcher, mascara og blush. Hvad skal man ellers overveje? Hendes outfit! Fortsæt med at spille dette online udklædningsspil for piger ved at vælge Lucys festtøj. Da hun deltager i en fest med juletema, kan du endda vælge et nisse-pige-outfit til hende, eller du kan blot vælge et pailletteroutfit, der matcher hendes dristige makeup-look. Få hende til at lyse!

God fornøjelse med spillet Christmas Party Hairstyles online på Prinxy.app!

Spilkontrol

  • Brug musen til at interagere.

Lignende spil

Her er tre julespil mere, du bør spille næste gang:

  1. BFFs vinterferie
  2. Kardashians holder jul
  3. Prinsesser Ugly Sweaters Sjov